lazio34
Guest
Satsam mı acaba 🤔😂
Bende bilmiyorum reis girmem bu islereaylikmi 120 oluyor yillikmi
Para lazimsa derdin yoksa buyur😊Satsam mı acaba 🤔😂
devlette şoyle düşünür 100 binmi ceza yazsam 10 ay hapismi versem 🤔Satsam mı acaba 🤔😂
Tersoyuz 120 veriyorlarmış hmmm iyi para 😂Para lazimsa derdin yoksa buyur😊
100 veya 120 tlye aliyor aracı olan kişi şirkete bilgileri iletiyor hesabini aliyorlar saat 8 9 a kadar ödeme aliyorsun gun icinde. Hesabinin gün icinde tamamen aylik kullanimi olan 50 bini dolduruyorlar ve paribudan paparan ile alışveriş yapılıyor. Hemen ertesi gun paparaya mail atip hesabını geri alabilirsin sadece ay sonuna kadar limitin dolu olduğu icin kullanamiyorsunaylikmi 120 oluyor yillikmi
Ben daha önce sattım paribudan alisveris yapiliyor gayet guvenli o boş konuşan riskli diyenlere aldırış etmeyinSatsam mı acaba 🤔😂
Tehlikeli sular😊Tersoyuz 120 veriyorlarmış hmmm iyi para 😂
Doğrudur ama ben şakasına dedim yinede korkuyor insanBen daha önce sattım paribudan alisveris yapiliyor gayet guvenli o boş konuşan riskli diyenlere aldırış etmeyin![]()
Tamamen yasal yol ile para aklaniyor paribu alisverisi ileTehlikeli sular😊
Kesinlikle, ben takılmacasına dedimTehlikeli sular😊
Ben zannetmiyorum ama 😁Tamamen yasal yol ile para aklaniyor paribu alisverisi ile![]()
ayin 28 inde satsamBen daha önce sattım paribudan alisveris yapiliyor gayet guvenli o boş konuşan riskli diyenlere aldırış etmeyin![]()
Mantikli 😂ayin 28 inde satsam
Dahice bi fikir 😍ayin 28 inde satsam
Tel var 2 taneBende satmak istiyorum hemen nasıl kime satabiliriz