Hep küçük çekimler ardından hemen kayıp
ben bu paralari 4-5 k ytirim yaparak aldim oyun surem maksimum 30 dk oldu rulette kisa zaman kalacaksin masada yoksa hop parayi alirlar sendenHep küçük çekimler ardından hemen kayıp
Biz çok fazlasını bekleyince kaybediyoruz sorun orda beklemek yok para eriyinceye kadar oynuyoruzben bu paralari 4-5 k ytirim yaparak aldim oyun surem maksimum 30 dk oldu rulette kisa zaman kalacaksin masada yoksa hop parayi alirlar sendenayrica burdaki malaklara da sesleniyim 5k ya 50 k hedef koymayin maksimum 20 k deneyin👍👍
bende ayni hatalari yapiyordum 5 saat 6 saat kalkmiyordum masadan sonra hazin son🤣🤣heleki immersive ve roulette cok az kaliyorum dedigikm gibi maksimum 30 dkBiz çok fazlasını bekleyince kaybediyoruz sorun orda beklemek yok para eriyinceye kadar oynuyoruz
Malak sensin niye insanlarla dalga geçiyorum gundi seniben bu paralari 4-5 k ytirim yaparak aldim oyun surem maksimum 30 dk oldu rulette kisa zaman kalacaksin masada yoksa hop parayi alirlar sendenayrica burdaki malaklara da sesleniyim 5k ya 50 k hedef koymayin maksimum 20 k deneyin👍👍
Rulete sağlam kasa ile girince örnek senin gibi 3 5 k ile kaybetme şansın yokbende ayni hatalari yapiyordum 5 saat 6 saat kalkmiyordum masadan sonra hazin son🤣🤣heleki immersive ve roulette cok az kaliyorum dedigikm gibi maksimum 30 dk
teşekkür ederim eksik olma@alfa97 hayırlı olsun modluk.![]()
Hayırlı olsunteşekkür ederim eksik olma![]()
maşallah çekiyorsun kanki. inşallah böyle devam edersin.Hayırlı olsun
teşekkür ederim eksik olmaHayırlı olsun
Çekiyoruz da biliyor sonuç yine 0maşallah çekiyorsun kanki. inşallah böyle devam edersin.
bol içmeler 😀Ama yılbaşı hiç kumara vermedim sabaha kadar votka içtik 500 gitti ama olsun senede bir olur![]()
Bugün kendime geldim bı baktım hesaba para bitmişbol içmeler 😀
He engellisin cezan bitmediengellendim galiba 🙄
bugun hedef 1 k yaparsam görürüm 🙂Bugün kendime geldim bı baktım hesaba para bitmiş![]()
2 k yap çok görürsünbugun hedef 1 k yaparsam görürüm 🙂