yalnız hood hakkında kötü bsy yazma burda ban yersin krdeşim ben yedim bugunAdamsın kardeşim tşk ederim
Biz bize yakışanı yaptık dostum içim rahatBoşa emek verdik 8 aydır ordayız küfür etmedim dolandirmadim bı abimizi savunduk diye kalıcı ban yedik
Eyvallah kardeşim sende değerlisin sağolDeğerli dostumuz @Fariss te aramıza katıldı
Benimde içim rahat ama bu burda bitmedi kardesim hoodu bitjrmeden içim rahat etmicek 😅😅Biz bize yakışanı yaptık dostum içim rahat
Hoşbulduk tşk ederimHoşgeldin kardeşim
Eyvallah adminim burayı şenlendirecegiz 😅😅Hoşgeldin kardeşim
Yarın bexbet olur 😀Aleykum selam hos geldin gelmenin serefine bana bi 50 ateşle bakalim simdi 😅😅
Haksızlığın karşısında susan dilsiz şeytandır derler . Konuya hakim değilim fakat sen diyorsan doğrudur 🙏👏Evet arkadaşlar 8 aylık bonushood maceramı çok sevdiğim dostlarıma yapılan haksızlık sonucu kalıcı banla bitirmiş bulunmaktayım kimseyi yolda bulmadıkki yarı yolda bırakalım bundan sonra var gücümüzle hep beraber bulunduğumuz ortamı güzelleştirip dostluklar kuralım
Öyle bir durum olamaz bugün konuştuk uyarıları yaptım ban sebebi olamaz eleştiri ve saçma konular bu forumda üyelerimizle aile ortamı kurmak için buradayız sorun yaşarsanız bana iletirsinizyalnız hood hakkında kötü bsy yazma burda ban yersin krdeşim ben yedim bugun![]()
bir sey sorabilir miyim adminimHoşgeldin kardeşim
Robin yargı dağıttı az önce 😅😅Yarın bexbet olur 😀
bugun ban yedim adminim KuponBaz tarafından benim buradaki konusmalarımı ss alıp bonushood adminine yollamısÖyle bir durum olamaz bugün konuştuk uyarıları yaptım ban sebebi olamaz eleştiri ve saçma konular bu forumda üyelerimizle aile ortamı kurmak için buradayız sorun yaşarsanız bana iletirsiniz
Helal sana 👋👋👋Öyle bir durum olamaz bugün konuştuk uyarıları yaptım ban sebebi olamaz eleştiri ve saçma konular bu forumda üyelerimizle aile ortamı kurmak için buradayız sorun yaşarsanız bana iletirsiniz
Biz dağıtıyorduk izin vermedi bizeRobin yargı dağıttı az önce 😅😅
Diktatörlük yapti resmen herkese banBiz dağıtıyorduk izin vermedi bize