Selamın Aleyküm

Trgy39

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Öyle bir durum olamaz bugün konuştuk uyarıları yaptım ban sebebi olamaz eleştiri ve saçma konular bu forumda üyelerimizle aile ortamı kurmak için buradayız sorun yaşarsanız bana iletirsiniz
👏👏👏

Boss94

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Burasi zaten hood un kardeş forumu değil mi ? Neden hoodu kotuluyonuz 2 3 kisi yuzunden yorgan yakilmaz ordaki hood u hic sevmedim 17 18 yaşındaki liseli ergen gibi davranıyor ama teo olsun aykut olsun iyiler yani

lossday

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
bugun ban yedim adminim KuponBaz tarafından benim buradaki konusmalarımı ss alıp bonushood adminine yollamıs
sadece bu neden yapıldı burası madem aile ortamı neden baska yere sıcrıyor burdaki konu

brkbz28

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Hood kasiyor diye girmiyorum erinmeyen biri bana konuyu özetleyebilir mi merak ettim epey haksızlık fln deyince

Boss94

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Biz yaptık hareketimizi ezdirmedik kendimizi dolandırıcılık yapana sahte etkinlik yapana 2 gün konuşana 2 ay hakkımızıdamı savunamayacaz
Hood' un elinden adminlik alınmış gidipte şunu samarlim az 😅😅😅

profesör

Guest
Burasi zaten hood un kardeş forumu değil mi ? Neden hoodu kotuluyonuz 2 3 kisi yuzunden yorgan yakilmaz ordaki hood u hic sevmedim 17 18 yaşındaki liseli ergen gibi davranıyor ama teo olsun aykut olsun iyiler yani
Bonushood kötüleme gibi durumumuz yoktur bizim kardeş forum konusunda hoodla düşmanlığımiz olmadığındandir ayrı forumlarimiz bizim kurallarımız farklı kendilerinin kuralları farkıdır ben kendi forum sitemde herkesin fikrine açığım üyelerimin burda ailecek bir ortam kurmak amacımız hoodla aynı bir forum değiliz bunları bilmeniz lazım

Scoobyd0o

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Evet arkadaşlar 8 aylık bonushood maceramı çok sevdiğim dostlarıma yapılan haksızlık sonucu kalıcı banla bitirmiş bulunmaktayım kimseyi yolda bulmadıkki yarı yolda bırakalım bundan sonra var gücümüzle hep beraber bulunduğumuz ortamı güzelleştirip dostluklar kuralım
Verdiler mi banı

Boldpilot386

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
Hood' un elinden adminlik alınmış gidipte şunu samarlim az 😅😅😅
O ne ayak ya
Var bi karin agrilari belli.
Olay ordan koptu zaten
Biz onu didikleyince fioyu banladilar
Ben mesaj atinca konuyu kitledi

Sercan37

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Evet arkadaşlar 8 aylık bonushood maceramı çok sevdiğim dostlarıma yapılan haksızlık sonucu kalıcı banla bitirmiş bulunmaktayım kimseyi yolda bulmadıkki yarı yolda bırakalım bundan sonra var gücümüzle hep beraber bulunduğumuz ortamı güzelleştirip dostluklar kuralım
Aleyküm selam

Bonushane

⭐⭐⭐ADMİN⭐⭐⭐
ADMİN
Moderatör
bi admin var hoodun adamı burdaki
Burası ayrı bir forum herkes beni bilir sevenim Çok ben de herkezi çok seviyorum elimden geldiği kadar yardım ediyorum ama bonushood adı duymak istemiyorum şikayet ediyorsunuz ama yaşı bizden büyük üyeler var küfürlü konuşmak argo kelime kullanmak yakışmaz bize birçok kez uyardım ben kimsenin adamı değilim yapmam gerekeni yaptım sadece @lossday sende kusura bakma

lossday

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Hood kasiyor diye girmiyorum erinmeyen biri bana konuyu özetleyebilir mi merak ettim epey haksızlık fln deyince
adminin biri adını vermiycem eykinlik yapıyor sonra ödülü vermiyor yani sahte etkinlik sonra ben fiora abi ve 1-2 kişi hakkımızı arıyoruz banlanıyoruz
Bonushood kötüleme gibi durumumuz yoktur bizim kardeş forum konusunda hoodla düşmanlığımiz olmadığındandir ayrı forumlarimiz bizim kurallarımız farklı kendilerinin kuralları farkıdır ben kendi forum sitemde herkesin fikrine açığım üyelerimin burda ailecek bir ortam kurmak amacımız hoodla aynı bir forum değiliz bunları bilmeniz lazım
lütfen banada cevap verir misiniz güzel adminim

Fariss

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Öyleyse sorun yok her zaman destek veririz