sukubi abi senden de özür diliyorumAllah bağışlasın
sukubi abi senden de özür diliyorumAllah bağışlasın
Bana özendi kendisi 😅reis hoodun resmini degiştrsen süper olur ya o da bunu kullanıyodu
KralllSeni tanımayan babasını tanımaz Osman 😀
adminlikten alınmış iççim sogudu resmenBana özendi kendisi 😅
Özür dilemek erdemliktir kardeşim..sukubi abi senden de özür diliyorum
Bonushood'a geçen haftalarda saldırı olmuştu teknik destek için geldiler bazı konularda yapmaları gerekenleri paylaştık burada açıklama yapmalarına izin verdi @KuponBaz açıklamlarını yaptılar. Bizlerle böyle bir diyalogları oldu farklı bir forumun tesiri altında kalmayız. ama her kim olursa olsun diğer forumlar yada düşman bile olsa hakaret ve küfür yakışmıyor. olan olmuş biten bitmiş. Bir ara bonushood'da kendi reklamımızı yaptık bizleride banladılar@KuponBaz adminle konustum telefonda ... önce özür diliyorum kendisinden yanlıs anlasılma olmuş . kaptanteo maalesef burdaki konulara girerek bizi takip ediyormus ve benim ettigim hakaret ve küfürleri görerek KuponBaz adminden banlanılmamı istemiş . o da haklı olarak dost forum sitesi diye 1-2 saat beni banlamıs . anladıgımız kadarıyla bonushood adminleri bütün pislikleri yapıyor
Özür dilemek erdemliktir kardeşim..
Seviyorum seni😘
Can çekisiyorum şuan 😆beni sevmeyen ölsün
![]()
küfür ettim hakarette ettim dogrudur aksini iddaa edemem . benim zoruma giden ben orada magdur iken adam bana delil olarak buradaki konusmamı gösterdi ve ben bsy diyemedimBonushood'a geçen haftalarda saldırı olmuştu teknik destek için geldiler bazı konularda yapmaları gerekenleri paylaştık burada açıklama yapmalarına izin verdi @KuponBaz açıklamlarını yaptılar. Bizlerle böyle bir diyalogları oldu farklı bir forumun tesiri altında kalmayız. ama her kim olursa olsun diğer forumlar yada düşman bile olsa hakaret ve küfür yakışmıyor. olan olmuş biten bitmiş. Bir ara bonushood'da kendi reklamımızı yaptık bizleride banladılaronlara rağmen biz onların zor zamnında yardımcı olduk bu da böyle bir anımızdır
![]()
Ergen o yaadminlikten alınmış iççim sogudu resmen![]()
gelişinin serefine bi roll mü patlatsan abiErgen o ya
Gece gece bı roll iyi gidergelişinin serefine bi roll mü patlatsan abi![]()
Yarın yapalim yaticam şimdi valla 😅gelişinin serefine bi roll mü patlatsan abi![]()
Ne yatmasiiiiYarın yapalim yaticam şimdi valla 😅
ayıp vallaYarın yapalim yaticam şimdi valla 😅
Sabah erken kalkmam lazim saat 1 oldu. 😅Ne yatmasiiii
Peki kardeşim nasıl dersenSabah erken kalkmam lazim saat 1 oldu. 😅
tm o zmn yarın cekilişsiz ben ve scooby abiye 20 ser tlSabah erken kalkmam lazim saat 1 oldu. 😅
Şimdi atsın biz yapalım rolltm o zmn yarın cekilişsiz ben ve scooby abiye 20 ser tl![]()
buda mantıklıŞimdi atsın biz yapalım roll