Mobil ödeme ile kupon falanmı yapıyorsun
Mobil ödeme ile kupon falanmı yapıyorsun
aynen bu ay battım 132 daha var fatura o da bekliyorMobil ödeme ile kupon falanmı yapıyorsun
Kardeşim yanlış anlama o işlere girme hiç varsa oynarsın yoksa yok yazık günahaynen bu ay battım 132 daha var fatura o da bekliyor![]()
3 aydır evdeyim elimden ameliyat oldum para yoktu napim mecburKardeşim yanlış anlama o işlere girme hiç varsa oynarsın yoksa yok yazık günah
Valla ben hayatımda hiç bulaşmadım o yüzden hiç bilgim yokMobil ödeme yapabilecegimz yeni site var mı aynı gün çekim veren
jojobetMobil ödeme yapabilecegimz yeni site var mı aynı gün çekim veren
Tmm atta oraya oynayakjojobet
Geçmiş olsun kardeşim3 aydır evdeyim elimden ameliyat oldum para yoktu napim mecbur
Imajbet jojobet jasminbet holiganbetMobil ödeme yapabilecegimz yeni site var mı aynı gün çekim veren
Bölüsmeye gerek yok kardeşim ihtiyaçlarını karşıla sağol düşüncen içintskr ederim abi@Scoobyd0o faturayı ödeyim kalanı bölüşürüz sözz
abi beni mi deniyon anlamadım kiBölüsmeye gerek yok kardeşim ihtiyaçlarını karşıla sağol düşüncen için
BurdayızNereye gitti herkes
Güzel olan ne varsa hep destek tam destekle yanınızdayım Hayat Paylaşinca Güzel ne demek bunun en güzel örnekleriyle yanınızda omuz omuza olacağımEvet arkadaşlar 8 aylık bonushood maceramı çok sevdiğim dostlarıma yapılan haksızlık sonucu kalıcı banla bitirmiş bulunmaktayım kimseyi yolda bulmadıkki yarı yolda bırakalım bundan sonra var gücümüzle hep beraber bulunduğumuz ortamı güzelleştirip dostluklar kuralım
Müdür gördüm sanki gözlerimi ovuşturuyorum şimdi 😂😂Güzel olan ne varsa hep destek tam destekle yanınızdayım Hayat Paylaşinca Güzel ne demek bunun en güzel örnekleriyle yanınızda omuz omuza olacağım
ahaa müdür geldi. hoşgeldinGüzel olan ne varsa hep destek tam destekle yanınızdayım Hayat Paylaşinca Güzel ne demek bunun en güzel örnekleriyle yanınızda omuz omuza olacağım