beyler 1 xbetten oynayan varmı cekimi flan hızlımı belge vs talep ediliyormu güvenilirmi yani
eyw baskan hic cekim vs yaptınmı hızlımı yani 12 saat diyorlardaBazı şeyler vardır anlatılmaz ne desekde denemeden olmaz. Buda öyle bi durum kardeşim dene kesinlikle pişman olmazsınm
dostum geç gelip kesin gelmesinimi istersin hiçmi gelmemesinimi 🙂eyw baskan hic cekim vs yaptınmı hızlımı yani 12 saat diyorlarda
ya tabikide gelmsini ama idda oynayan adam sabırsızdırdostum geç gelip kesin gelmesinimi istersin hiçmi gelmemesinimi 🙂
1xbet hakkinda duyduklarimi soylesem site adami dersiniz en iyisi sen arastir 😂beyler 1 xbetten oynayan varmı cekimi flan hızlımı belge vs talep ediliyormu güvenilirmi yani
soyle reis yuklu yuatırcam1xbet hakkinda duyduklarimi soylesem site adami dersiniz en iyisi sen arastir 😂
rahat ol bets10 dan daha genis bi kitleye sahip ama sonucta illegal dunyanin en saglam illegal burosunda da sorun yasama ihtimali var tabisoyle reis yuklu yuatırcam
haklsın reiz hic cekim vs yaptınmı senrahat ol bets10 dan daha genis bi kitleye sahip ama sonucta illegal dunyanin en saglam illegal burosunda da sorun yasama ihtimali var tabi
cok mu gec geliyor destek zaten yabancıSağlam ama yoğun yani hemen 10 dk paramı alımmdersen alamasın soyleyım sana
evet bir kac kez yaptim sorun cikmadihaklsın reiz hic cekim vs yaptınmı sen
son sorum olacak reis kac saaate gelmiştievet bir kac kez yaptim sorun cikmadi
yarim saati gecmedi geldi ustlelik ilk yatiriminsa %200 bonusta veriyorlar ama cevrimini bilmiyorum canliya sorarsinson sorum olacak reis kac saaate gelmişti
peki reis cok saolasınyarim saati gecmedi geldi ustlelik ilk yatiriminsa %200 bonusta veriyorlar ama cevrimini bilmiyorum canliya sorarsin
eyvallah bol sanspeki reis cok saolasın
Gözün kapali oynabeyler 1 xbetten oynayan varmı cekimi flan hızlımı belge vs talep ediliyormu güvenilirmi yani
Geçmiş olsun kardesimeyvallah bol sans
Kardesm gec gelıyor gec cvp verılıyor ama saglam yani. Daha erken saglam site bakıyorsan başka sıte bakkcok mu gec geliyor destek zaten yabancı