İLK ÇEYREK 40 ATTILAR
2.CEYREK 49 ATMAMALARI GEREK
AtamazlarİLK ÇEYREK 40 ATTILAR
Bunun bir kere etkinliğini görmedim hiç gereği yok takibinAtamazlar
Aynn öyleBunun bir kere etkinliğini görmedim hiç gereği yok takibin
Kardeşim bak yanlış anlama burası yardımlaşma yeri evet kimse burda etkinlik yapmak zorunda değil niye zorluyorsun hala ??Bunun bir kere etkinliğini görmedim hiç gereği yok takibin
Buraya atmandaki amaci ne o zaman kendi kendine mi yazisiyorsunKardeşim bak yanlış anlama burası yardımlaşma yeri evet kimse burda etkinlik yapmak zorunda değil niye zorluyorsun hala ??
Sana zorla takip et diyende olmadı ..
Zorlayan yok takip de etmiyorum hareketlerin hoş değil hava atma yeri değil burasiKardeşim bak yanlış anlama burası yardımlaşma yeri evet kimse burda etkinlik yapmak zorunda değil niye zorluyorsun hala ??
Çok komiksinBişeyler koparırım diye bütün konulara yazma
Hadi sana kendinle iyi yazismalarBişeyler koparırım diye bütün konulara yazma
Başkan bolsans ts bi kömür var ya bak dünden beri takip edip destekliyorum aeniGÜNÜN 2.MACI
Bol şanslarKuponBaz ailesi herkese merhaba güne BAŞLAYALIM güzel bir maçla . Dün +1000le kapadık günü bugün yine 1000leri görürüz inşallah herkese bol şanslar..
SERİKATİLXX 🔥
Kardeşim burası hava atma yeri degilKardeşim bak yanlış anlama burası yardımlaşma yeri evet kimse burda etkinlik yapmak zorunda değil niye zorluyorsun hala ??
Var böyle 3 4 tane gereksiz para bulup ben bu işi biliyorum deyip sonra aç kalanlarKardeşim burası hava atma yeri degil
bol sansKuponBaz ailesi herkese merhaba güne BAŞLAYALIM güzel bir maçla . Dün +1000le kapadık günü bugün yine 1000leri görürüz inşallah herkese bol şanslar..
SERİKATİLXX 🔥
bunu demenle burdaki herkezin gözünde bi değerin kalmadı. hadi eyvallah.Bişeyler koparırım diye bütün konulara yazma
@despara34 nin bı lafı var hayat paylaşınca güzelbunu demenle burdaki herkezin gözünde bi değerin kalmadı. hadi eyvallah.
kardeşim boşver yoksay geç biz varız elbet kazanıcaz kazandığımızda ise gerekli dağıtımıda yapıcaz. inşallah.@despara34 nin bı lafı var hayat paylaşınca güzelama nedense paylaşmayı benimsemeyen insanlar dolusuyor buraya
+1@despara34 nin bı lafı var hayat paylaşınca güzelama nedense paylaşmayı benimsemeyen insanlar dolusuyor buraya