caponeKime attın kardeşimbana at hemen dönüyorum . Sohbet muhabbet ederiz birşey çözülmezse bile
oturana kadar sistem güncellemeleri .
caponeKime attın kardeşimbana at hemen dönüyorum . Sohbet muhabbet ederiz birşey çözülmezse bile
oturana kadar sistem güncellemeleri .
Yok canım ben her yerde aktifim 😂😂Sen başka forumlara gidip gelmekten fırsat bulup edemezsin kanka![]()
Serciocapone
Slm söylearkadaşlar 100 tl kazandım biliyorsunuz. capone admin twitterdan paylaşım yapmadık yazdı. ama paylaşım yaptınız twitter sayfanızdan. ve bu adamın konusunu onayladınız. adama müziği bulduğumda ' allah razı olsun' yazıyor. ukraynalı kız arkadaşım var ve ondan rica ettim bulması için ve sağolsun 2-3 dakikada buldu. ciddiye alıp bende katıldım ve yazdım. ben değil 5 kişi daha 10 tl kazandı. para önemli değil elbet gelir. ama daha dikkatli olun etkinlikleri kendiniz düzenleyin rica ediyorum.
arkadaşlar 100 tl kazandım biliyorsunuz. capone admin twitterdan paylaşım yapmadık yazdı. ama paylaşım yaptınız twitter sayfanızdan. ve bu adamın konusunu onayladınız. adama müziği bulduğumda ' allah razı olsun' yazıyor. ukraynalı kız arkadaşım var ve ondan rica ettim bulması için ve sağolsun 2-3 dakikada buldu. ciddiye alıp bende katıldım ve yazdım. ben değil 5 kişi daha 10 tl kazandı. para önemli değil elbet gelir. ama daha dikkatli olun etkinlikleri kendiniz düzenleyin rica ediyorum.
Bana yaz banacapone
Sizin forumdaki göreviniz sıfatınız ne acabaCemal kardeşim Capone ve forumluk bir durum degildi. Twitter konusunda haklısın ordan paylasim yapıldı ama etkinlik adı altında açılmış bir tag bir twit gibi birseydi sadece . O etkinliği düzenleyen arkadaş rica etmiş konuşmuş olmalı ki öyle izin verilmiş yardımcı olunmuş bence . Bahsettiğimiz arkadaş daha öncede etkinlik yapıp herkesin parasını göndermiştir bir kaç defa. Bu sefer neden öyle oldu bende anlamadım .
Benim forumdaki görevim derde derman olmakSizin forumdaki göreviniz sıfatınız ne acaba
Bence sen süpermod olBenim forumdaki görevim derde derman olmakvarsa derdin özele gel konuşalım kardeşim. Diyorum ya forum bir sistem güncellemesi ve altyapı çalışması içinde . Herşey bittiğinde supermod olduğumu göreceksin
Superman de olabilir bende tam olarak bilmiyorum .
Olacam dur hele kapalı konuda beni özele çağırıp kendini özel mesaja kapatan bu @Dildar Bey yazsın da bana özeldenBence sen süpermod ol
Zaten düşündüm Superman bana göre değil RıdvanBence sen süpermod ol
Yarın girmiyorum eski mekana gelToplanalım![]()
beni dolandırmana izin vermeyince böyle oldun demi kudur@kralxn yavsaksin sen hesap görülecek hicbi hesap yarım kalmaz bunu bil siringayla kan alirlar