Aktif değil yanlış Bilgi sonucu
Guest
buyur kardeş yardımcı olayim@fiorino21 bilader sen kafana göre her üyeyi banlayacakmisin sebepsiz yere ? Burasi lunaparkmi ?
buyur kardeş yardımcı olayim@fiorino21 bilader sen kafana göre her üyeyi banlayacakmisin sebepsiz yere ? Burasi lunaparkmi ?
Ağır abibuyur kardeş yardımcı olayim
Sebepsiz yere gitmiş arkadaşı banlamis ? @Hmdbjk yi burasi lunapark değil arkadas kufur filan etmemis.buyur kardeş yardımcı olayim
vesikalık ?sağlık raporu istiyoruz oncelikle
Yazdım özeldenArtik devir güneş enerjisi devri müdürüm son olay olan kafa naklide başarılı geçti diyorlar tıp çok ileri
Numarasiz olmuyor dostum bende baskasina calisiyorumYazdım özelden
Şimdi hiç bir arkadaşımız kimseyi sebepsiz yere ban atmaz burada 24 saatin 15 18 saat aralığında bir emek veriliyor ve bu emeğe saygıyi emek veren kardeşlerimiz hakediyor. Lunapark anlamını çözemedim ve hdmbjk kullandığı üslup sonucu 2 gün cezalıSebepsiz yere gitmiş arkadaşı banlamis ? @Hmdbjk yi burasi lunapark değil arkadas kufur filan etmemis.
'la toprağım yanlış anlama ama bu sigaram yok huyunu bırak bu 'ne yaw yakışmıyor sanaKötüyüm![]()
Sigaram yok![]()
Siz nasılsınız
👍Şimdi hiç bir arkadaşımız kimseyi sebepsiz yere ban atmaz burada 24 saatin 15 18 saat aralığında bir emek veriliyor ve bu emeğe saygıyi emek veren kardeşlerimiz hakediyor. Lunapark anlamını çözemedim ve hdmbjk kullandığı üslup sonucu 2 gün cezalı
efendim 🙂
Hemde 2 günmu pardonda burda herkez küfür ediyor 1 gün ban atıyorsunuz bu arkadasa 2 gün. ? Ya bunasil bi adalet gülüyorum sadece.Şimdi hiç bir arkadaşımız kimseyi sebepsiz yere ban atmaz burada 24 saatin 15 18 saat aralığında bir emek veriliyor ve bu emeğe saygıyi emek veren kardeşlerimiz hakediyor. Lunapark anlamını çözemedim ve hdmbjk kullandığı üslup sonucu 2 gün cezalı
gene bişimi kaçirdim sukubi
ben el atsam dahada uzayabilir merak etme .🙂Hemde 2 günmu pardonda burda herkez küfür ediyor 1 gün ban atıyorsunuz bu arkadasa 2 gün. ? Ya bunasil bi adalet gülüyorum sadece.![]()
Sen kimsin ?'la toprağım yanlış anlama ama bu sigaram yok huyunu bırak bu 'ne yaw yakışmıyor sana
hop tartışmayınSen kimsin ?
Yo yaptığın bir yaptırımı tebrik ettimgene bişimi kaçirdim sukubi
Ama yok la ne yapayım nasılsın diye sormuşlar'la toprağım yanlış anlama ama bu sigaram yok huyunu bırak bu 'ne yaw yakışmıyor sana
Kizdirmayin kedimiben el atsam dahada uzayabilir merak etme .🙂
merak ettim 😅 hangisiYo yaptığın bir yaptırımı tebrik ettim
Ban ban ban😂merak ettim 😅 hangisi