Sohbet edelim biraz🙂🙂

Aktif değil yanlış Bilgi sonucu

Guest
Tamam bu seferlik uyari yapsaydiniz hemen ban nedir hemde 2 gun. !
Güzel kardeşim sorun şu eğer bir kural koymazsan herkes kendince bir kural koyar.Ben paylaşma adına güzel olan herşeyin yanındayim.Lakin ortamı bozan küfür hakaret tehdit gibi konularda taviz kesinlikle verilmeyecek bu konuda herkesin aynı düşünce içinde olduğunu düşünüyorum.

ISYANKAR

" Güneş tepeden vurdu gölge ayağımızın altıdır. "
Onaylı Üye
Güzel kardeşim sorun şu eğer bir kural koymazsan herkes kendince bir kural koyar.Ben paylaşma adına güzel olan herşeyin yanındayim.Lakin ortamı bozan küfür hakaret tehdit gibi konularda taviz kesinlikle verilmeyecek bu konuda herkesin aynı düşünce içinde olduğunu düşünüyorum.
Tamam müdürüm haklısiz ama ben kefilim kesinlikle bidaha böyle birsey olmayacak. Biz zaten kendi konumuzda sohbet ediyoruz.

ISYANKAR

" Güneş tepeden vurdu gölge ayağımızın altıdır. "
Onaylı Üye
Bu seferlik bani kaldiralim. 10 k olan uyelerden.

Sadow44

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
Herkes hata yapar bu seferlik affedin bence

Aktif değil yanlış Bilgi sonucu

Guest
Bu seferlik bani kaldiralim. 10 k olan uyelerden.
Arkadaşlar hepinizi seviyorum ama kurallar ciddi anlamda önemli buna dikkat etmek için maalesef ban kaldıramam.Zaten hdmbjk daha önce bu konularla alakalı çok uyarı aldi.Sahsi da seviyorum ama kurallar kurallar önemli bu konuda anlayışınızı bekliyorum

Dan Bilzerian

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Arkadaşlar hepinizi seviyorum ama kurallar ciddi anlamda önemli buna dikkat etmek için maalesef ban kaldıramam.Zaten hdmbjk daha önce bu konularla alakalı çok uyarı aldi.Sahsi da seviyorum ama kurallar kurallar önemli bu konuda anlayışınızı bekliyorum
Müdürüm iyi agiz yapiyon ha kız olsam verirdim