Uygunsuz TM dedin olsun benim içinde konu kapandıKesinlikle uygunsuz bir üslup bunu bana savunma
Uygunsuz TM dedin olsun benim içinde konu kapandıKesinlikle uygunsuz bir üslup bunu bana savunma
bana böyle gel ciğerimi ye seviliyorsun forumda seviyorsun değer katacak paylaşımlarda bulunMüdürüm benim içinde bu olay burda kapandı açık konuşmak istiyorum senin adamligin yeter dusuncenede saygilirim
Aynnn ben hatamı biliyom gerekirse ozurde dilerim ama haksızlık yapmasınlarherkes hata yapar önemli olan hatayı kabullenmektir
Bu benim için yeterli tebrik ediyorum seni hepimiz insaniz bende sende hata yaparız önemli olan hatayı kabullenip yapmamakAynnn ben hatamı biliyom gerekirse ozurde dilerim ama haksızlık yapmasınlar
Ne demek yaparımbana böyle gel ciğerimi ye seviliyorsun forumda seviyorsun değer katacak paylaşımlarda bulun
Önemli olan tabi o ama ben birkez daha söylüyorum kardesim ben son olayda bı suçum yoktu.Bu benim için yeterli tebrik ediyorum seni hepimiz insaniz bende sende hata yaparız önemli olan hatayı kabullenip yapmamak![]()
TM müdürüm Allah rahatlık versin,2 gündür uyku uyumuyorum bana müsade artık uyuyayım
Aynnn öyle gardasimkotuyuz para mara kalamdı bu ıdda yuzunden bırakalım dıyoruz bakalımda nasıl olcak -bılmıyorum