7/24adminler kaça kadar çalışıyo acabaa onlarda buralarda hep
O kadar değildir ya
O yanlışlıkla olmuş ya ha nedir ya![]()
Hayır bol şans oynarsan demek istedimrastgele oynarsan kısmını anlamadim ? 17 macta sallama yaptigimi mi dusunuyosun
Hayır bol şans oynarsan demek istedimRastgelsin yani yine
![]()
Senin uyumuş olmaz lazımdı
OlmanSenin uyumuş olmaz lazımdı![]()
121 e 10 bassan geçen yeterliymişhee pardonkasamı bi tık cogaltip cekim yapabilsem roll acicamda 2 kazanip 3 kaybediyoz
121 e 10 bassan geçen yeterliymiş![]()
Gelir yine şans da olucak tabi mesele 121 oran değil 17 maçta bilmek her ne kadar oran az da olsa 17 maç bi araya getirmek çok zor bişey benim sanırım 9 maç 10 maç getirmişimdir maksimumcepteki son 5 lirayi hesaba atmistim param olsa zaten 10-20 bisey sallardim cok iyi bultendi elemee maclari bankoydu cogu zaten baya rahat geldi bi daha zor denk gelir
Gülmeee alt değil hepsi üsttüGelir yine şans da olucak tabi mesele 121 oran değil 17 maçta bilmek her ne kadar oran az da olsa 17 maç bi araya getirmek çok zor bişey benim sanırım 9 maç 10 maç getirmişimdir maksimum![]()
Valla senin oynadığın maçlarda favoriler kazandı yanlış hatırlamıyorsam sürpriz çıkmadı hiçGelir yine şans da olucak tabi mesele 121 oran değil 17 maçta bilmek her ne kadar oran az da olsa 17 maç bi araya getirmek çok zor bişey benim sanırım 9 maç 10 maç getirmişimdir maksimum![]()