k.a eklenmemiş listesinde yoksa eklenmiştiraçmamışsın demek ki kardesim bi de kullanıcı adını yanlış yazmışsın
Yukarıdaki b eksik yanlis mı yazmışımaçmamışsın demek ki kardesim bi de kullanıcı adını yanlış yazmışsın
evet yanlış yazmışsın da üyeliğinde yokmuşYukarıdaki b eksik yanlis mı yazmışım
Anladım deneme bonusu yok diye olmamisimdir kesinevet yanlış yazmışsın da üyeliğinde yokmuş
geçmiş olsun o zaman aga bide şöyle bak alsan kaybetcektin dert yok tasa yok 🙂Anladım deneme bonusu yok diye olmamisimdir kesin
Aynen kanka yok be alamadigima üzülmedimgeçmiş olsun o zaman aga bide şöyle bak alsan kaybetcektin dert yok tasa yok 🙂
var beklyorum kardeşim@Gfbridvan1907 var mı yanında 1 kişilik Gold üyelik 😂😂
gold uyelikleri sancak veriyordu ayrıldı bakalim admin aktif olunca cevap verir yazdım@Gfbridvan1907 var mı yanında 1 kişilik Gold üyelik 😂😂
ben @terry50 kafaya taktım o gün içinde yazmamaya devam edrse bu iş tammadırvar beklyorum kardeşim
@terry50 geçelim senle 😂😂var beklyorum kardeşim
gececez zaten senin ne kalmış ki gold üyeliğine bitiirmişşsi,n@terry50 geçelim senle 😂😂
.gold uyelikleri sancak veriyordu ayrıldı bakalim admin aktif olunca cevap verir yazdım
@terry50 yazma canım sen yazmamaya devam et çalış kardeşim ekmek kavgası bu zordur bilirimgececez zaten senin ne kalmış ki gold üyeliğine bitiirmişşsi,n
Tamamdır kankagold uyelikleri sancak veriyordu ayrıldı bakalim admin aktif olunca cevap verir yazdım
@KuponBaz başkanım var o vermez mi
cevap bekliyorum@KuponBaz başkanım var o vermez mi
Rahat geçeriz benim telefon sorunu vardı yarı yarıya çözdüm sayılır daha çok zaman burda olurumben @terry50 kafaya taktım o gün içinde yazmamaya devam edrse bu iş tammadır
Etkinlik devam ama demicevap bekliyorum