Uyudu 😂Millet nerde
Adı srfsizler ilk yarı atmadiArjantinde yeni oldu gol😂
SanssAdı srfsizler ilk yarı atmadi
kardesım yeter sende mıllete bos yapıp durma mıllete konusurken dön kendıne bak adamın sana ne zararı varSelam teneke
Adamın yazdığını görmüyor musun beni kiskirtiyorkardesım yeter sende mıllete bos yapıp durma mıllete konusurken dön kendıne bak adamın sana ne zararı var
Sen mi adamı adam mı senı kıskırtıyor acabaAdamın yazdığını görmüyor musun beni kiskirtiyor
Adamın bana zararı yok banlandi hatta ben lazioya aç dedim gelsin diyekardesım yeter sende mıllete bos yapıp durma mıllete konusurken dön kendıne bak adamın sana ne zararı var
Sen mi adamı adam mı senı kıskırtıyor acaba
Bu neben abazayım milletten saklamıyorum
Lafların çok iğneleyici. Farkında değilsin belki ama az daha dikkatli ol lütfenAdamın yazdığını görmüyor musun beni kiskirtiyor
Bana saygısızlık yapmayana bende yapmam kusura bakma adam ana avrat dövdü bana hala ben sucluyumLafların çok iğneleyici. Farkında değilsin belki ama az daha dikkatli ol lütfen
Sövdü hem uyardım hem banladım. Sen de çok tahrik edici konuşuyorsun. Öyle konuşmasan küfür etmeyecekti belki. Her neyse senden ricam biraz daha dikkatli seçmen kelimeleriniBana saygısızlık yapmayana bende yapmam kusura bakma adam ana avrat dövdü bana hala ben sucluyum