Sohbet muhabbet

lossday

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Sövdü hem uyardım hem banladım. Sen de çok tahrik edici konuşuyorsun. Öyle konuşmasan küfür etmeyecekti belki. Her neyse senden ricam biraz daha dikkatli seçmen kelimelerini
Tamamdır arkdasin banini açar mısın

lazio34

Guest
Bak sonra lütfen düzgün konuş diyorsun
Bak konuşmasının başına lütfenle başlıyor sadece sana dışardan gördüğünü söylemek istiyor. Tavsiyede bulunuyor yani. Katılırsın katılmazsın o ayrı tabi. Hakaretsiz küfürsüz şekilde cevap verebilirsin elbette

lossday

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Beni lütfen yanlış anlama ama sen çok bulaşiksin dostum yaşının adamı olmaya davet ediyorum seni tamam şaka espiri güldük eğlendik ama da yeter sana askerde öğretecekler ama merak etme :)
Şu güzel yorumun için teşekkür ederim . Ama cidden kendimi tutuyorum iyi geceler

lossday

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Bak konuşmasının başına lütfenle başlıyor sadece sana dışardan gördüğünü söylemek istiyor. Tavsiyede bulunuyor yani. Katılırsın katılmazsın o ayrı tabi. Hakaretsiz küfürsüz şekilde cevap verebilirsin elbette
Dostum böyle şeyler özelden yazılır bir insanın bir hatası varsa herkes içinde dile getirilirmez . Bana yaşının adamı ol diyor ya işte bunu öğrendiği zaman asıl o adam olacak

Paplo1

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Şu güzel yorumun için teşekkür ederim . Ama cidden kendimi tutuyorum iyi geceler
Kendini tutman veya tutmaman bana hiç bir şekilde zarar vermez tam tersi olan sana olur beni burda herkes taniyor biliyor seviyor sayıyor;) :) sorun yok yani

lossday

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Kendini tutman veya tutmaman bana hiç bir şekilde zarar vermez tam tersi olan sana olur beni burda herkes taniyor biliyor seviyor sayıyor;) :) sorun yok yani
Bende gayet güzel tanıyorum merak etme :)

Paplo1

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Dostum böyle şeyler özelden yazılır bir insanın bir hatası varsa herkes içinde dile getirilirmez . Bana yaşının adamı ol diyor ya işte bunu öğrendiği zaman asıl o adam olacak
:) ben çoktan öğrendim askerlik bitti şimdide senin gibi cahillere ogretiyorum dostum.

lossday

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
@lazio34 bu mesajımda bir hata bir yanlış varsa söyle