sakin sakin katla kardeşim50 tl bulsak ne olacak 2500 e kadar rol mu yapacam yatmadan nerde bende o sans
sakin sakin katla kardeşim50 tl bulsak ne olacak 2500 e kadar rol mu yapacam yatmadan nerde bende o sans
Valla üstat buna bel bağlamak ne derece mantıklı tartışılır. Maalesef çıkış yolu bulamadığımızdan mecbur bel bağladık ama çırpındıkça batıyoruz sankiValla umudum iddaa her ay öyle ödüyorum bu ay hiç şansım gülmedi hatta kazanıp etkinlik yapmayı da çok istedim ama doğru düzgün cekimim yok
3 4 aydır düzenli ödedim bakalim son çare bu ay kalsın diger ay toplu vereyim dicemişin zor kanka
rulete girecen dedigim taktıgı yap bekleyere cok saglam taktik bu ama 40 elde paran hazır50 tl bulsak ne olacak 2500 e kadar rol mu yapacam yatmadan nerde bende o sans
Bir işte calissak düzenli bir gelir olsa belki bel baglamayiz ama hep issizlik başı boşluk yuzundenValla üstat buna bel bağlamak ne derece mantıklı tartışılır. Maalesef çıkış yolu bulamadığımızdan mecbur bel bağladık ama çırpındıkça batıyoruz sanki
Karrulete girecen dedigim taktıgı yap bekleyere cok saglam taktik bu ama 40 elde paran hazır
Kardeşim ne anlatiyosnn ya ben dünya kadar rulet oynadım yap sen 50 tl atıp de dediğini gorelimrulete girecen dedigim taktıgı yap bekleyere cok saglam taktik bu ama 40 elde paran hazır
öyle garanti taktik mi var berulete girecen dedigim taktıgı yap bekleyere cok saglam taktik bu ama 40 elde paran hazır
Dün vardı portland gelse kasa 400 e dayanacakti bir umudum olacaktı o da yenildisakin sakin katla kardeşim
Kendinden cok emin reis oKar
Kardeşim ne anlatiyosnn ya ben dünya kadar rulet oynadım yap sen 50 tl atıp de dediğini gorelim
kardeş dünya kadar oynamak ayrı kazanmak ayrı birseyKar
Kardeşim ne anlatiyosnn ya ben dünya kadar rulet oynadım yap sen 50 tl atıp de dediğini gorelim
hmmmkardeş dünya kadar oynamak ayrı kazanmak ayrı birsey
olmaz mı aga görecek herkes para nasıl kazanılıyor yakın 1 hafta laızmöyle garanti taktik mi var be
Kardesim ben rulette kardayım zaten ama o oyunda paranın değeri yok o yüzden bıraktım git kazan sen ama bir kere 50 degl 10 kere 50 at yine 2500 yapamazsın eminimkardeş dünya kadar oynamak ayrı kazanmak ayrı birsey
cok basınca cok alacaz sanan arkadaslar var
Ben anlamıyorum ya sanki garantisi varKendinden cok emin reis o
kardes sen soruyorsun bn sana öneri yapıyorum nerden biliyorsun kazanamadıgımıKardesim ben rulette kardayım zaten ama o oyunda paranın değeri yok o yüzden bıraktım git kazan sen ama bir kere 50 degl 10 kere 50 at yine 2500 yapamazsın eminim
hadi bakalım görelimolmaz mı aga görecek herkes para nasıl kazanılıyor yakın 1 hafta laızm
Haklisin reis ama cok guveniyor taktik falan drdi tutar belkidrBen anlamıyorum ya sanki garantisi var
Ins kazanicaz 😀kardes sen soruyorsun bn sana öneri yapıyorum nerden biliyorsun kazanamadıgımı