Deneyelim yarın inş bölüsürüz
Deneyelim yarın inş bölüsürüz
Bn de ilk baştan takip ediyordumİlk baştan takip eden bana çıkmadı ama olsun kazananlara tebrikler![]()
Etkinlik için teşekkürler
Allah daha çok versin başkan
Şans kardeşim olsa faha çok veririm emin ol etkinlik falan değildi amaç kazandık paylaşalım dedik 😊Allah emanetsinizİlk baştan takip eden bana çıkmadı ama olsun kazananlara tebrikler![]()
Etkinlik için teşekkürler
Allah daha çok versin başkan
@Sadow44 ikinizde eklenmesin dedi ikinizede çıkmadı Allah'ın işiKesene bereket kardeşim bize düşmese de
EyvallahŞans kardeşim olsa faha çok veririm emin ol etkinlik falan değildi amaç kazandık paylaşalım dedik 😊Allah emanetsiniz
Benpaparada 6 tl kaldı isteyen varmı şansmi şans bi ara 3 tlden 200 yapardım 🙂
ben 10liradan yaptım Çektim dağıtıyorumpaparada 6 tl kaldı isteyen varmı şansmi şans bi ara 3 tlden 200 yapardım 🙂
İsteyen çok çekiliş yap 😂paparada 6 tl kaldı isteyen varmı şansmi şans bi ara 3 tlden 200 yapardım 🙂
Kötü birşey mi yaptım veya haksız mıydım sence ?@Sadow44 ikinizde eklenmedin dedi ikinizede çıkmadı Allah'ın işi
Bana sözün var 🤪paparada 6 tl kaldı isteyen varmı şansmi şans bi ara 3 tlden 200 yapardım 🙂
Hoaydaa gülmeyide yasaklayacak 😂@Umit ne gülüyorsun![]()
ben 20den 120 yaptim 40 dagittim 😃 bende bi dostumunkiyle yapmıştımben 10liradan yaptım Çektim dağıtıyorum
Ohoo modum haksızlık1.45 e kadar begenenlerden 😃 bu etkinligi kazananalr haricc
Reis 3 e bölelim herkes nasiplensin1.45 e kadar begenenlerden 😃 bu etkinligi kazananalr haricc
Hayırda surda ekstra 2 kişi vardıkKötü birşey mi yaptım veya haksız mıydım sence ?
Bna ver kanka 6 yi yüz yapıp cekiyim burda etkinlik yapiyimpaparada 6 tl kaldı isteyen varmı şansmi şans bi ara 3 tlden 200 yapardım 🙂