Kupon yok mu kimse de?Beşiktaş iy 1.5 alt olursa 10 kişiye 40 tl
Kupon yok mu kimse de?Beşiktaş iy 1.5 alt olursa 10 kişiye 40 tl
Yok be hacim ya şaka yaptım para yok kupon yapacak 50 TL arıyorum bir iki saatlik dışarı cikicamOldu gibi,bol şans olsun...
Kupon yok mu kimse de?
Her var varsukubi de varmış. patlattı bombayı![]()
Aynen, sağlık olsun,bugün herkes kötü durumda.Yok be hacim ya şaka yaptım para yok kupon yapacak 50 TL arıyorum bir iki saatlik dışarı cikicam
Kanka bu işler böyle dagittiklarin nerde parayı alan gider ☺Baksana nakit lazım diyince kimse yok
Paradan başka hayalin var mı seninhayallerimle oynadın![]()
Gitsinler lafını yapmıyorum ben sadece ufak bir yardım istedim 1 2 saatlik ödeme almaya gidicem taksi kullanmam lazım ters yerde gidecegm yerKanka bu işler böyle dagittiklarin nerde parayı alan gider ☺
Olsa yollardim be scoby 3 gündür bende kötü kaybettimGitsinler lafını yapmıyorum ben sadece ufak bir yardım istedim 1 2 saatlik ödeme almaya gidicem taksi kullanmam lazım ters yerde gidecegm yer
8 bucuga kadar bulursam giderim bulamazsan yarin giderim sonra parayi tek başıma çatır çatır yerim 😬😬Olsa yollardim be scoby 3 gündür bende kötü kaybettim
Paradan başka hayalin var mı senin
Sen parayı al burda bir kupon paylaş herkes başına uçuşur 😂 çekim yapınca zaten özelden yazan yazana hiç beklemedigin kişiler 😂8 bucuga kadar bulursam giderim bulamazsan yarin giderim sonra parayi tek başıma çatır çatır yerim 😬😬
Hayde breBeşiktaş iy 1.5 alt olursa 10 kişiye 40 tl
Tam saykosun bro 😂Baksana nakit lazım diyince kimse yok
Olsa beni biliyon bro çok kişiye sponsor oldum roll yapması için50 ye 100 beyler