Yoksun bu aralarŞükür diyelim mücadeleye devam 😊
Yoksun bu aralarŞükür diyelim mücadeleye devam 😊
Hiç sorma ya kimse yazmıyor anca yüksek miktar kupon olunca yazıyorlarSukubiyi niye kizdiriyorsunuz![]()
Kismet.Hiç sorma ya kimse yazmıyor anca yüksek miktar kupon olunca yazıyorlar
Şu 1 saat önce attığım kupon a takip olsaydı onu beklemeden dağıtım yapicaktim o kupondan önce koydum parayı😄😄
Kardeş kime soyluyorsun sen bunu soylesene hele ?Hiç sorma ya kimse yazmıyor anca yüksek miktar kupon olunca yazıyorlar
Şu 1 saat önce attığım kupon a takip olsaydı onu beklemeden dağıtım yapicaktim o kupondan önce koydum parayı😄😄
online degildim kupon atacam simdi gelirse 40 senin
Eski tadı kalmadı forumların. dostlar da olmasa hiç giresim gelmiyor eskisi gibiYoksun bu aralar
Adamsın sennn❣️😍😍online degildim kupon atacam simdi gelirse 40 senin
Valla al benden de okadarEski tadı kalmadı forumların. dostlar da olmasa hiç giresim gelmiyor eskisi gibi
Valla sukubi gecen biride durduk yere bana sövüyordu degisik insanlar türemeye basladi forumaHiç sorma ya kimse yazmıyor anca yüksek miktar kupon olunca yazıyorlar
Yalakalik yapabiliyormuyuzonline degildim kupon atacam simdi gelirse 40 senin
O konusma tarzini begenmiyormus senin ahahahValla sukubi gecen biride durduk yere bana sövüyordu degisik insanlar türemeye basladi foruma![]()
Al bendende o kadar corloone sorma ya bilet etkinliklerinde cabuk bittigi yok 1500 hayali kuruyoruz 100 cikiyor olsun ona sukur ama 1.40 cevrim sartina kiziyorum ben madem veriyonuz cevrim nemis bonusmu buEski tadı kalmadı forumların. dostlar da olmasa hiç giresim gelmiyor eskisi gibi
Onun ben neyse bonzai ci cocukO konusma tarzini begenmiyormus senin ahahah
Egolu seniOnun ben neyse bonzai ci cocuk![]()
GolllGolll lamia
Lamia dudaktan kalbe foreverGolll lamia