kumarbaz
Guest
ty 🙂X20 anca yaparım haksızlık olur
ty 🙂X20 anca yaparım haksızlık olur
Ben zaten etkinlikte yoktum ama o kadar millet takip etti ve sonradan gelen 3 4 kisiiye cikti hakkaniyet bu mu?@Kondu1903 anlamada sorun var galiba orda da yazdım kendim için katılmadım endiselenme. Diğer yerde farklı olup her yorumumu begenmen burda farklı kimliğe burunmen ilginç. @Mahonii sen de üzülme kimseye bana çıkmış olsa zaten takip edene gidecrkti meraklanma. İyi geceler cumleten
20 lirayi duyar duymaz gelip takip edenlerin hakkini hice saydılar.sadece ben degil herkes gordu herseyi.ve sey dedin etkinlikte ilk parsyi yollayan bendim diye.dogrudur hayirliyorum ilk senden kazanmıştım inkar da etmedim ama konumuzla alakasi yoktu.iyi forumlarBen zaten etkinlikte yoktum ama o kadar millet takip etti ve sonradan gelen 3 4 kisiiye cikti hakkaniyet bu mu?
Ben Son yorumumu yapayım kim nerde takiliyo umrumda değil sevdiğim arkadaşım varsa ben de diğer yere cagiririm ki açıkladım bana çıksa takip eden alacaktı iyi gecelerBen zaten etkinlikte yoktum ama o kadar millet takip etti ve sonradan gelen 3 4 kisiiye cikti hakkaniyet bu mu?
Bu arada benim kastettigim en son kisi sendin ama sen uzerine alindin ilk diğerleri alinmadi☺ keske etkinlik disinda da cagirsalar etkinlik disinda da gelsej sohnet etsek.benimde son mesajimdir iyi gecelerBen Son yorumumu yapayım kim nerde takiliyo umrumda değil sevdiğim arkadaşım varsa ben de diğer yere cagiririm ki açıkladım bana çıksa takip eden alacaktı iyi geceler
Kurabiye kokusu aldim sanki😃😃😃Yok kardeşim kişiye özel dagiticam bende listem çoktan hazir
sen gittin herkes gittiOo forum ölmüş kimse kalmamış
Niye öyle oldusen gittin herkes gitti
En azindan fazla dolandırıcı yok scoby kafamiz rahat😁Oo forum ölmüş kimse kalmamış
Yaanni🙄En azindan fazla dolandırıcı yok scoby kafamiz rahat😁
Dolandirilacak biseyimiz yok😁Sizi dolandirammi🤪🤪
Valla ha mı 😂Dolandirilacak biseyimiz yok😁