Gel degiselim sen grand prime 2013 ü alBen faturası odenmemis hız limiti 2 megabite düşürülmüş wifi ile kupon paylaşımı yapıyorum ☺️
Gel degiselim sen grand prime 2013 ü alBen faturası odenmemis hız limiti 2 megabite düşürülmüş wifi ile kupon paylaşımı yapıyorum ☺️
Listenin tamamı papara iletirmisniz bana lütfen
@Nach00 sende dostum
Yatış valla hastayım zor duruyorum zaten parada gelmedi ayar oldum gece geceRoll devam mı yatış mı @Scoobyd0o
Dostum bunlar baya sikintiYatış valla hastayım zor duruyorum zaten parada gelmedi ayar oldum gece gece
AynenDostum bunlar baya sikinti
Sen niye bu siteden oynuyon
Saniirm sponsorDostum bunlar baya sikinti
Canlı destek hep hatun sohbet ediyoruz kupon devam ederken 😂😂Dostum bunlar baya sikinti
ahahaCanlı destek hep hatun sohbet ediyoruz kupon devam ederken 😂😂
😅😅😅😅Canlı destek hep hatun sohbet ediyoruz kupon devam ederken 😂😂
Bakma onlara canli ismi ceyda ama gercekte cevdet oda olmadi cengizCanlı destek hep hatun sohbet ediyoruz kupon devam ederken 😂😂
Atimmi bendePara geldiii😍😍
Çoğu kadın profili olmasına ragmn erkek demiBakma onlara canli ismi ceyda ama gercekte cevdet oda olmadi cengiz![]()
Yuzde 90 iÇoğu kadın profili olmasına ragmn erkek demi
Niye kizayim sorun yokBeyler 2 kişiye daha borcum var onlarada gondericem 15 er gondersem kızarmisniz bana
nsl is5tersenBeyler 2 kişiye daha borcum var onlarada gondericem 15 er gondersem kızarmisniz bana