Eve geçiyorum. 5dk sonra yapabilirim. 10 dk ya hazır olur.
Yapayım mı
Eve geçiyorum. 5dk sonra yapabilirim. 10 dk ya hazır olur.
Ufaktan bı kazanc sağladım şükürScobodubibibibibi dubu naptın hermano kazandınmı gardas geç gördüm valla 😍😍😍
GüvenilirYapayım mı
Ohh iyi sevindim hermano kazancın bol olsun gracias kazansın dostlar kaybetsin bürolar 😍😍😍Ufaktan bı kazanc sağladım şükür
2 dk bkle kanka haber vercemYapayım mı
Etkinlik yapiyor o müsait değil bnce@lazio34 müsaitmisn
@lazio34 müsaitmisn
@Scoobyd0o emre yapsın Lazio işi vardı😍Emre’ye kefilim😍Güvenilir
Buyur abi@lazio34 müsaitmisn
Yapsın bir msj yazmıştım 3 kupon sonuclansiktan sonra gelenler dahil değil dikkate alsın@Scoobyd0o emre yapsın Lazio işi vardı😍Emre’ye kefilim😍
Abi ben dahil miyim abi ocakta yemek kaldı tüp bitti 😂😂Yapsın bir msj yazmıştım 3 kupon sonuclansiktan sonra gelenler dahil değil dikkate alsın
Emre ben dahil sonradan gelenleri alma @BBCOOPER hakkaniyetli yap gardasım👏👏Yapsın bir msj yazmıştım 3 kupon sonuclansiktan sonra gelenler dahil değil dikkate alsın
Kardeşim yanlış anlamayın kazanc fazla değil benimde fatura ödemem vardı ondan oynadım yoksa işim olmaz 😅😁Emre ben dahil sonradan gelenleri alma @BBCOOPER hakkaniyetli yap gardasım👏👏
Üzgünüm kardeşim maalesefAbi ben dahil miyim abi ocakta yemek kaldı tüp bitti 😂😂
Mobilim abi ya birde ağrı kesici yok evde şimdi dertsiz başıma dert almayayım ama bana kefilsen kredi çekeyim senin adına 😂Emre ben dahil sonradan gelenleri alma @BBCOOPER hakkaniyetli yap gardasım👏👏
Bu etkinlik fake beyler inanmayın 😂😂Üzgünüm kardeşim maalesef
Üzgünüm kardeşim maalesef