Paşama bak hele havadan gelecek para birde laf yapıyor hiç hoş değil yatırım yaptın sanki bekle işteBasacam küfrü şimdi canlı yardıma bu nedir abi mather 1 bunlar 2 aş bu nasıl sitedir böyle yaw
Tamam abi özür dilerim kusura bakmaPaşama bak hele havadan gelecek para birde laf yapıyor hiç hoş değil yatırım yaptın sanki bekle işte
Yo niye özür diliyon kiTamam abi özür dilerim kusura bakma
Tipin çok sakat korktumYo niye özür diliyon ki![]()
Kanka yatırım şartı varmı bilmem de çevrim şartı var bonuslar kısmında yazıyorYatirim.sarti falan var mi acaba yatirimim yok bi de çevrim
Nasıl aldın yalvarırım söyleKanka yatırım şartı varmı bilmem de çevrim şartı var bonuslar kısmında yazıyor
30 katiymis sanirim bisey degil rulet icinKanka yatırım şartı varmı bilmem de çevrim şartı var bonuslar kısmında yazıyor
Rulette kullanılmıyor kanka denedim bakiye 0 yazıyor30 katiymis sanirim bisey degil rulet icin
Giriş yap karşına direk çıkıyorNasıl aldın yalvarırım söyle
Neyde kullanacaz peki spor muRulette kullanılmıyor kanka denedim bakiye 0 yazıyor
Tekrar giriş yapgelmedi ya benim ekrana bişey
Kanka anlamadım deneyemedim ki sürekli çöküyorNeyde kullanacaz peki spor mu
Ben siteye giremiyorum bağlantı çok yavaş sen nasıl girebiliyorsun tarayıcıya süperbetin yazdımı kitleniyorRulette kullanılmıyor kanka denedim bakiye 0 yazıyor