Hadi ya kötü olmuş4500 yatırdım bunu çektim
Hadi ya kötü olmuş4500 yatırdım bunu çektim
Kesin çok kişinin hesabı sürekli çekim yapıyor diye kapatılmışNasıl yani dolandırıcı anlamadım ? Kesin mi bu
Evet 2 tanidigima ödeme yapmadi ilk başlarda cok iyi gosteriyor sonradan magdur ediyor sikayetvara bak şikayetler yeni zatenEmin misiniz ?
Ondan dolayı mı kapatılmış sordum bana sorun yaşamayacaksınız dediKesin çok kişinin hesabı sürekli çekim yapıyor diye kapatılmış
Evet sürekli çekimden dolayı diğer forumlarda çok şikayet var bende sürekli burada oynardım daha uzak dururumOndan dolayı mı kapatılmış sordum bana sorun yaşamayacaksınız dedi
Tşkler bakalım sorun gördüğüm gibi bırakırımEvet sürekli çekimden dolayı diğer forumlarda çok şikayet var bende sürekli burada oynardım daha uzak dururum
TamamdırTşkler bakalım sorun gördüğüm gibi bırakırım
Hani kanıt nerde dolandırıcı boş konuşmayın kanıt varsa atınKardesim dolandirici prizmabet dikkat et
araştırıp ben de bunu öğrendim ama yapacak bir şey var mı hocam pekiYaşam ayavefe’nin sitesidir
¿Yaşam ayavefe’nin sitesidir
Boş konusan kim bana mi diyorsun onu sen ? Girde arastir biraz üyelere sms sikayeti actirip 1 hafta sonra tesekkure çeviriyorlardi ilk zamanlar. Ödemeleri hizli diye herkes oynuyordu ordan x forumunda hersey paylaşıldı sikayetvara gir bak saksafonu cok seviyorsan oynamaya devam et illaki sende sorun yasicaksin bak fake hesapla gelip konusu acicaksin seni unutmam cunku benHani kanıt nerde dolandırıcı boş konuşmayın kanıt varsa atın
Kesinlikle doğrudur ki ben izamanlar poker oynayicisiydim siteye 1 saat 3.000 kaybettim bı anda 7.8 bin felan yaptım hemen başladılar hesabı incelemeye aldık diye allahtanmidir şansa 2 ay sonra felan actilarda parayı çektim pokeride kapattılar bu dahada yatırmadan bunun gibi alt yapıya sahip hiç bir site saglam degildirMerhabalar öncelikle ben 3 seneyi aşkındır supertotobet kullanıcısıyım büyük miktarlar da yatırım yaptım en son 38 bin kazandığım da hesabı inceleme adı altında kapatıp 1 ay beklettiler işin garibi inceleme bittikten sonra üyeliğimi silip böyle bir kullanıcı sitemiz de daha önce hiç olmadı dediler yardımcı olabilecek var mı acaba ?
Kardeş daha 2 hafta önce çektim 5700 ü he sen dersen 20k 30k çekemiyorum hiçbir betco o miktarı ödemezBoş konusan kim bana mi diyorsun onu sen ? Girde arastir biraz üyelere sms sikayeti actirip 1 hafta sonra tesekkure çeviriyorlardi ilk zamanlar. Ödemeleri hizli diye herkes oynuyordu ordan x forumunda hersey paylaşıldı sikayetvara gir bak saksafonu cok seviyorsan oynamaya devam et illaki sende sorun yasicaksin bak fake hesapla gelip konusu acicaksin seni unutmam cunku ben
Fake hesap niye açayım güldürme beni ben toplamda 600 lira yatirdim 9 bin tl cektim hiçbir cekimde sorun yaşamadım yaşarsam normal bu hesabımla dile getiririmKardeş daha 2 hafta önce çektim 5700 ü he sen dersen 20k 30k çekemiyorum hiçbir betco o miktarı ödemez
hocam nasıl açtılar peki durduk yere mi nasıl oldu yaniKesinlikle doğrudur ki ben izamanlar poker oynayicisiydim siteye 1 saat 3.000 kaybettim bı anda 7.8 bin felan yaptım hemen başladılar hesabı incelemeye aldık diye allahtanmidir şansa 2 ay sonra felan actilarda parayı çektim pokeride kapattılar bu dahada yatırmadan bunun gibi alt yapıya sahip hiç bir site saglam degildir