kumarbaz
Guest
april kufur etme daa
bu site benimde 1500 tlme cökmüstü 2018 yaralıyım o konuda 😀april kufur etme daa
Merhabalar öncelikle ben 3 seneyi aşkındır supertotobet kullanıcısıyım büyük miktarlar da yatırım yaptım en son 38 bin kazandığım da hesabı inceleme adı altında kapatıp 1 ay beklettiler işin garibi inceleme bittikten sonra üyeliğimi silip böyle bir kullanıcı sitemiz de daha önce hiç olmadı dediler yardımcı olabilecek var mı acaba ?
yok hocam 6 bin çekim talebi verdim hepsini çekmek istemedim kiKardeşim sende niye parayı bir anda çekmenin peşine düştün gözünü sevdiğim
Anladım kardeşim geçmiş olsunyok hocam 6 bin çekim talebi verdim hepsini çekmek istemedim ki
tebriklerPrizmabet anında ödendi kullanici adı ferhatcan21
Kardesim dolandirici prizmabet dikkat etPrizmabet anında ödendi kullanici adı ferhatcan21
İyi kurtarmışsın tebriklerPrizmabet anında ödendi kullanici adı ferhatcan21
Prizmabet sıkıntı miİyi kurtarmışsın tebrikler
Evet hesabı askıya alıyor artık 2-3 çekimdePrizmabet sıkıntı mi
4500 yatırdım bunu çektimİyi kurtarmışsın tebrikler
Onuda kapatarimEvet hesabı askıya alıyor artık 2-3 çekimde
hocam nolur yardım edin yani öğrenciyim yazın çalışarak kazandığım paraları da yatırmam cabası çok para da yatırmış bir insanım siteyeBen konuşurum senin için
Emin misiniz ?Kardesim dolandirici prizmabet dikkat et
tanıdık referans vs var mı hocam pekiKarda olduğum tek site supertotobettir belkide ama 3 4 k yi geçmedim ödendi aynı gün hepsi çoğu zaman 1 saat içinde