Dellenmeye başladım normalde bende böyle basıyordum para varken bu aralara basamiyoumIns bakalim o gunleri 4 gozle bekliyoruz😁
Dellenmeye başladım normalde bende böyle basıyordum para varken bu aralara basamiyoumIns bakalim o gunleri 4 gozle bekliyoruz😁
Bende yakmayı düşünüyorum 😂😂Herşeyin zamani var bu forumu yakacam yakında ben
Kanka para olmayinca korkarak oynarsin zatenDellenmeye başladım normalde bende böyle basıyordum para varken bu aralara basamiyoum
Sen bu akşam yanmada😂Bende yakmayı düşünüyorum 😂😂
Yok kanka ben hiç korkmuyorum korkarsan zaten gidecek korkma ne varsa basKanka para olmayinca korkarak oynarsin zaten
İnşallah 😂Sen bu akşam yanmada😂
Aynen kanka senbu wixbet deneme bonusunu aldinmiYok kanka ben hiç korkmuyorum korkarsan zaten gidecek korkma ne varsa bas
Niye akşamı bekliyosun bassana bir baskete 1.50 dan vereyim sanaİnşallah 😂
80 tl olan miAynen kanka senbu wixbet deneme bonusunu aldinmi
Aynen80 tl olan mi
Gelmezse etkinlik yapamam daha sonra yaparım 😔 50 civarı bonustan para almam lazım borç varSen bu akşam yanmada😂
Kanka bize mahoniyle bi ares parasi atda cevirebilirsen bizde sansimizi deniyelimGelmezse etkinlik yapamam daha sonra yaparım 😔 50 civarı bonustan para almam lazım borç var
Yakın zaman mı uzak zaman mı 😂😂Yakinda yanicak buralar😂😂
Bakalim zamanla anlariz😀Yakın zaman mı uzak zaman mı 😂😂
Yok kanka bakayım ona bi
Gelmezse zaten hiç bir şekilde yaoamazsin kardesim rahat ol gelirse yaparsın ufaktanGelmezse etkinlik yapamam daha sonra yaparım 😔 50 civarı bonustan para almam lazım borç var
Bak bakalim deniyelim almadiysanYok kanka bakayım ona bi
Kazansinda ben istemiyorumKanka bize mahoniyle bi ares parasi atda cevirebilirsen bizde sansimizi deniyelim
Gelir ins 1.50 bulmak cok zor degildirGelmezse zaten hiç bir şekilde yaoamazsin kardesim rahat ol gelirse yaparsın ufaktan