Bizim icimizi rahatlat o zaman 😂burayi kirletmeyelim skor ararken zor buluyorum tahmin yapin çıkın 😃😃
Bizim icimizi rahatlat o zaman 😂burayi kirletmeyelim skor ararken zor buluyorum tahmin yapin çıkın 😃😃
Kanka bakiye geçsin sen hazırlan geliyrouz biz 😂😂@Capslockk @Mahonii @Burak5678 kupon tuttu beyler beni sattınız buraya geldiniz ama bakiye yüklenmedi geç yükleniyor bu sitede
Sen yeni kupon yap gelcezKanka bakiye geçsin sen hazırlan geliyrouz biz 😂😂
Neden ban yediler modumburayi kirletmeyelim skor ararken zor buluyorum tahmin yapin çıkın 😃😃
Flood yaptılar 20 tane üst uste nokta koyup mesaj atmisKondu bugun aksam ustu poliana dun burdaydi
Neden ban yediler modum
gelmişken tahmin yapayım dicem analiz yapmadım 😂 😂 😂burayi kirletmeyelim skor ararken zor buluyorum tahmin yapin çıkın 😃😃
Konulara nokta koyuyordu kondu. Poliana rastgele 2 3 4 5 yazıp geciyorduKondu bugun aksam ustu poliana dun burdaydi
Neden ban yediler modum
Canli destekte olum o sitede😂kanka sana güvendim aresbet e girdim bu site kuponu çok geç sonuçlandırıyor be
alt yapi sıkıntı li beklekanka sana güvendim aresbet e girdim bu site kuponu çok geç sonuçlandırıyor be
Anladim kanka yapmayiz biz okadariniKonulara nokta koyuyordu kondu. Poliana rastgele 2 3 4 5 yazıp geciyordu
Beyler adam haklı sonra tahminleri ararken zorlanıyor diğer konuya geçelim hadialt yapi sıkıntı li bekle
Cezasini almislar kanka ne diyelimFlood yaptılar 20 tane üst uste nokta koyup mesaj atmis
Modlara yasak degilmi etkinlik😂😂ben uyarimi yaptim benden once10000 olmaya calisani 9999da banlarim ilk ben olcam 😃
Oynasan 1 puan almistinEspanyol - Getafe 2-1
Bologna - Parma 1-1
Osasuna - Ath Bilbao 1-2
yasak 😂 😂Modlara yasak degilmi etkinlik😂😂
9998 olup seni beklicem beni gecmeni 😂 senden önce olamayiz zaten bizden eksik kalır yanın yok 😂ben uyarimi yaptim benden once10000 olmaya calisani 9999da banlarim ilk ben olcam 😃
Aynen modlara yasak😂😂yasak 😂 😂
evet ama olsun 😃Modlara yasak degilmi etkinlik😂😂
AynenOynasan 1 puan almistin![]()