Maç bir tane kaldı sanirim😂Kanka bak nazar degdirdin unuttum bu skor olayını bugünküleri yazmayu unuttum . @kumarbaz dostum kalan maçlara tahmin verrbilirmiyim bugün için
Maç bir tane kaldı sanirim😂Kanka bak nazar degdirdin unuttum bu skor olayını bugünküleri yazmayu unuttum . @kumarbaz dostum kalan maçlara tahmin verrbilirmiyim bugün için
geçmiş olsunKanka bak nazar degdirdin unuttum bu skor olayını bugünküleri yazmayu unuttum . @kumarbaz dostum kalan maçlara tahmin verrbilirmiyim bugün için
Valla işlerim vardı bugüm hiç giremdim foruma saol 😀schalke maçina tahmin verebilirsin bugünkü maçlar erken diye hak veriyorum 🙂
Yapıcak bişey yokgeçmiş olsun
Ben bugün kaybettim yine çok şükür temizledik 😂Valla işlerim vardı bugüm hiç giremdim foruma saol 😀
3 . Maç 2 2 biter . @Mahonii at buna 5 lira nesineden kazan 😂😂
Akşam sana sponsor olucam bekle 😁Ben bugün kaybettim yine çok şükür temizledik 😂
Denizli ben senin yapicagin isin varya😠Denizlispor - Rizespor 1 - 0
Werder Bremen - Schalke 04 1- 1
West Ham - Tottenham 1 - 3
0 lanmadan rahat etmiyoruz 😂 😂 😂Ben bugün kaybettim yine çok şükür temizledik 😂
Haydi ınşallah bekliyorum😂Akşam sana sponsor olucam bekle 😁
Bende 1 0 demistim kankaDenizli ben senin yapicagin isin varya😠
Penalti olmus kanka sans yok ya simdi totte tutuyo 1-3 boyle biterse kesin 1 gol de onda olurBende 1 0 demistim kanka
AynenPenalti olmus kanka sans yok ya simdi totte tutuyo 1-3 boyle biterse kesin 1 gol de onda olur
Tebrikler gol olacağını bildin 😐 😐Penalti olmus kanka sans yok ya simdi totte tutuyo 1-3 boyle biterse kesin 1 gol de onda olur
Bugün tek tahminle zirvedeyim denizli horozu sağolsunaynen son maçta.bilen olcakmi 😃
bugün maç öncesi kombin günü 😃😃Bugün tek tahminle zirvedeyim denizli horozu sağolsun![]()
Bi ares yap da jeton dan postala bana yazımı özele jetonubugün maç öncesi kombin günü 😃😃