TAHMINO

Onur6034

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Serefsizlik baska bisey degil valla kardesim 15 gune 210 u zor yaptim cuma gunu cekim talebi verdim pazartesi aksam para gelmedi destektem yazdim param gelmedi dedim aninda islemi iptal ettiler cekimi 50 ye cikarmislar serefaizler simdide 1 tp ye dusmus tahminler tam bir adiler 500 tp yi 2 ayda belki zor yaparsin valla

TheGodfather

★★★★Yarbay★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Serefsizlik baska bisey degil valla kardesim 15 gune 210 u zor yaptim cuma gunu cekim talebi verdim pazartesi aksam para gelmedi destektem yazdim param gelmedi dedim aninda islemi iptal ettiler cekimi 50 ye cikarmislar serefaizler simdide 1 tp ye dusmus tahminler tam bir adiler 500 tp yi 2 ayda belki zor yaparsin valla
sil kardes uyeligini bunlar parada odemezler zaten.ugrasma.amaclari reklam aldirmak sitelerine

TheGodfather

★★★★Yarbay★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
gunde en baba 7n6 puan alirsin 2 ayda anca 50 tl olur bosa zaman kaybi

terry50

Guest
eskıden bırleşik arap lıglerınde goller yagardı ıddaa elıne bı aldı nany artık golu unuttular eşşkeler