Allah belanı vermiş zaten bir de sen yapmaSana kusum ben maclari aliyon parssini bitiriyon
Bana sermaye lazim yaAllah belanı vermiş zaten bir de sen yapma![]()
hosgeldiniz bol.sanslar bu aradaSELAMUN ALEYKÜM , DAHA ÖNCEDEN BONUSKAZANI FORMUNDA SENELERDİR AKTİFDİM FAKAT SIKINTILAR YAŞANDI DAHA SONRA HOODDAYDIM VE ŞİMDİ BURASI ÖNCELİKLE KENDİMİ TANITMAK İSTEDİM TAKAREİS YAZMAMIN SEBEBİ LAKABIM ÖYLE İDİ İLK FORUMUMDA ..
TUTTUR KUPONU TUTAR İSE 47 TL DAĞITALIM BEXBET TUTAR İSE 30 TL
SİTE KUPONUNA COK GÜVENİYORUM LAKERS RİSKLİ SADECE GÖZÜMDE İSTERSENİZ DEĞERLENDİRİN
ŞİMDİDEN SİZLERLE TANIŞTIĞIMA MEMNUN OLDUM İYİ FORUMLAR ...
Kaç veriyor reis o kuponAhahah zeller ribaund alamadı ya birtane daha diğer oyuncularda geldi şans bi bexbet kuponu kaldı)
250 oyuncular veriyordu işte diğeri 200 küsür veriyor oda bi aksilik olmazsa houston maçına kalır gibi gözüküyorKaç veriyor reis o kupon
İnşallah gelir250 oyuncular veriyordu işte diğeri 200 küsür veriyor oda bi aksilik olmazsa houston maçına kalır gibi gözüküyor
simdilik.cok.iyi.nazar degmesin250 oyuncular veriyordu işte diğeri 200 küsür veriyor oda bi aksilik olmazsa houston maçına kalır gibi gözüküyor
İnşallah gelir
Amin aminsimdilik.cok.iyi.nazar degmesin
Hoşgeldin şerefine kömür alırdık bizdeAmin amin))
İnşallah kardeşim clevand macı 3. Çeyrekden geldi dallas yarıladı san antanioda son çeyrek 53 atarlarsa houstona kaldık demektirHoşgeldin şerefine kömür alırdık bizde![]()
Geldi bilİnşallah kardeşim clevand macı 3. Çeyrekden geldi dallas yarıladı san antanioda son çeyrek 53 atarlarsa houstona kaldık demektir)