Atar o sıkıntı yok banka gibi atar merak etme@lazio34 nün herkese borcu var nasıl göndersin bana 50 atcak daha 1 haftadır oyaliyor
Atar o sıkıntı yok banka gibi atar merak etme@lazio34 nün herkese borcu var nasıl göndersin bana 50 atcak daha 1 haftadır oyaliyor
Uyu abi yarın gönderirim 😂@lazio34 ben papara atmıyorum @Blacklion paparasina atılır oda çeksin su bonusu rahatlasın @lazio34 bana sigara göndersene
Buyur brom@lazio34 ben papara atmıyorum @Blacklion paparasina atılır oda çeksin su bonusu rahatlasın @lazio34 bana sigara göndersene
PEndikteyim ben yakınsan gelAtar o sıkıntı yok banka gibi atar merak etme
Ula gören gerçek sanar pis dümenci@lazio34 nün herkese borcu var nasıl göndersin bana 50 atcak daha 1 haftadır oyaliyor
Ay seni fakir tütün mü iciyonBuyur brom
Ula gören gerçek sanar pis dümenci
Gelmek isterim ama gelemem kiPEndikteyim ben yakınsan gel
1 kişi attı daha diğerleri de atsinNumaraları atın bana grup açayım simdi
Valla gece gece nasıl canım çekti haaaBuyur brom
Hayırlı sabahlar güzel insanEveet sevgili arkadaşlar bir sorunu daha el birliğiyle çözmüş olmanın sevinciyle aranızdan ayrılıyorum, kendinize iyi bakın görüşmek üzere hayırlı sabahlar
Evde çay varsa hemen bi çarşaf ayarla kendine sar iç ben bizim Trabzonda cok yapardım çaylıkların arasında güzel kafası varValla gece gece nasıl canım çekti haaa
Görüşürüz canımın içi senle bı yağmurda islanamadik beEveet sevgili arkadaşlar bir sorunu daha el birliğiyle çözmüş olmanın sevinciyle aranızdan ayrılıyorum, kendinize iyi bakın görüşmek üzere hayırlı sabahlar