aynen iyi simdilikBasket geliyor gibi duruyor
55 e kuponmu yapalım nba ye napalım ?
sacremento washinton ust la lakers 120.5 ust denver 217.5 alt.bun3 macdan kafana yatanlara.oyna hacım
55 mi kaldı yani kasa55 e kuponmu yapalım nba ye napalım ?
Kupon tutarsa 5555 mi kaldı yani kasa
1 ceyrek nba kuponuLakers üst cazip bu sezon savunma yok yapmıyorlar , sacremento bu sezon izlemedim hiç nasıl oynuyor bilmiyorum
Toplam daha iyi olur sanki ama kasayı 100 yapıp 2 maç 100 basalım ki olsun bişeye benzesin1 ceyrek nba kuponu
oke.kafanna goreToplam daha iyi olur sanki ama kasayı 100 yapıp 2 maç 100 basalım ki olsun bişeye benzesin
Maç verebilirimToplam daha iyi olur sanki ama kasayı 100 yapıp 2 maç 100 basalım ki olsun bişeye benzesin
washinton sacremento.maci bu gece fena para dagiticak 4 ceyrekds ust ola bilir aklinda olsunToplam daha iyi olur sanki ama kasayı 100 yapıp 2 maç 100 basalım ki olsun bişeye benzesin
Houston maçı gibi baksanawashinton sacremento.maci bu gece fena para dagiticak 4 ceyrekds ust ola bilir aklinda olsun
Söyle kardeşim buyurMaç verebilirim
Houston maç sonu handikap al istersen ama cabuk olman lazım 10-20 atSöyle kardeşim buyur
Kupon henüz sonuclanmadı kardesımHouston maç sonu handikap al istersen ama cabuk olman lazım 10-20 at
Valla dostum kasa 100 olursa maçlarından birini alıcam bitanede ben koyup içeri atıcam
sensec yolla.takipliyekValla dostum kasa 100 olursa maçlarından birini alıcam bitanede ben koyup içeri atıcam