guzel.bir gece oldu .bir ufak fire verdik ama guzel sonuclandi en azindanSende en baştan beri takip ettin sağolasın eksik olma
guzel.bir gece oldu .bir ufak fire verdik ama guzel sonuclandi en azindanSende en baştan beri takip ettin sağolasın eksik olma
Tabikide yaparım öncelikle güzel yorumun için teşekkür ederim alalha şükür kimsenin parasına gözümüz yok@Paplo1 trilyon emanet ederim. Abi yapar mısın ?
Aynen onu unutma işte yarinArada hiç olan bi 50 daha var birde)
onu sabah eklettirebilirsinArada hiç olan bi 50 daha var birde)
Evet basketlerin çoğunu yakaladık güzeldi![]()
guzel.bir gece oldu .bir ufak fire verdik ama guzel sonuclandi en azindan
onu sabah alicaksin merak etme.sikerler oyle.davayi senin hakkin oArada hiç olan bi 50 daha var birde)
Ban atarım ha küfür yokonu sabah alicaksin merak etme.sikerler oyle.davayi senin hakkin o
İlk defa mod olarak bi küfüre bu kadar içten katılıyorum 😂onu sabah alicaksin merak etme.sikerler oyle.davayi senin hakkin o
Bende skrim o zamnİlk defa mod olarak bi küfüre bu kadar içten katılıyorum 😂
Aha ban by by 😂Bende skrim o zamn![]()
Ustam sana zahmet olmayacaksa dediğin gibi bikere bol şans atıpda gideni es geç mesela@xxensar61 takip edenlerden alıyorum sadcee dogrumu bide bana izin verin bakım kimler takip etmiş
YavAha ban by by 😂
Tamam ben şimdi AYARLIYORUMUstam sana zahmet olmayacaksa dediğin gibi bikere bol şans atıpda gideni es geç mesela
İnşallahonu sabah alicaksin merak etme.sikerler oyle.davayi senin hakkin o