Kanka o çekilişleri piri 31 den çok çekiliş çekmiştirUstam sana zahmet olmayacaksa dediğin gibi bikere bol şans atıpda gideni es geç mesela
Kanka o çekilişleri piri 31 den çok çekiliş çekmiştirUstam sana zahmet olmayacaksa dediğin gibi bikere bol şans atıpda gideni es geç mesela
Hocam bende 2 saattir burdayim skor takibi yapamadim isteyim ama maclari takip ettim her kupon geldiginde tebrikler yazdim gelip bakabilirsin. Ben dahilmiyimUstam sana zahmet olmayacaksa dediğin gibi bikere bol şans atıpda gideni es geç mesela
Dostum birde @TheGodfather bu arkadaşı katma konunun başından beri dksı sayısına kadar yazdı kendinide katma olurda sana çıkar laf vermeyelim kendine çıkardı diye benim 2 kişi hakkım böyle olsunTamam ben şimdi AYARLIYORUM
Tabi kardeşimHocam bende 2 saattir burdayim skor takibi yapamadim isteyim ama maclari takip ettim her kupon geldiginde tebrikler yazdim gelip bakabilirsin. Ben dahilmiyim
👏👏👏👏Dostum birde @TheGodfather bu arkadaşı katma konunun başından beri dksı sayısına kadar yazdı kendinide katma olurda sana çıkar laf vermeyelim kendine çıkardı diye benim 2 kişi hakkım böyle olsun
Kupon oranıyla takip oranı doğru orantılıdır 😄ARKADAŞLAR GECE 12 DEN BERİ BERABERİZ ÖNCE 3 4 KİŞİ İLE TAKİPTEYDİK DAHA SONRA ARTTI HEDEF 300 DÜ KASA 320 OLDU BUNUN 50 TL’Sİ DAĞITILACAK 20 TL SİNİDE BEN BELİRLEDİĞİM 2 KİŞİYE ATMAK İSTERİM GÖNÜL İSTERDİKİ DAHA ÇOK DAĞITALIM AMA BENİMDE ÖDEMELERİM VAR UMARIM BUNDAN SONRA HEP BERABER DAHA ÇOK KAZANIRIZ BAŞTA MODUMUZ @lazio34 OLMAK ÜZERE HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
UNUTMAYALIM BİZ BURDA AİLEYİZ![]()
Korunur cam yokmutelefonun ekran kırıldı mq düştü yere
Helali hoş olsun büyük adamlikDostum birde @TheGodfather bu arkadaşı katma konunun başından beri dksı sayısına kadar yazdı kendinide katma olurda sana çıkar laf vermeyelim kendine çıkardı diye benim 2 kişi hakkım böyle olsun
Site kimleri çıkartırsa onlar çıkacak. Bu şekil konuşup şaibe var havası yaratılmasın lütfenBen kimlere çıkacağını biliyorum 😊😊
O nasıl anlamadımKupon oranıyla takip oranı doğru orantılıdır 😄
Tabiki de sanaBen kimlere çıkacağını biliyorum 😊😊
Bana cikmicak şansımdan ötürü 😊😊yoksa sıkıntı yokSite kimleri çıkartırsa onlar çıkacak. Bu şekil konuşup şaibe var havası yaratılmasın lütfen
Sende sağol kardesım eksik olmadın hiç sana cıksın cok isterimHelali hoş olsun büyük adamlik
Bugün 5te 0😂😂😂Tabiki de sana![]()
Keşke herkese dağıtsakBana cikmicak şansımdan ötürü 😊😊yoksa sıkıntı yok
Beni değiş artık diyor@xxensar61 war o kırılmadı ekran kırıldı 3 oldu ekran deqiştiriyorum iphone 5 s
Hiç sorun değil kime çıkarsa çıksın sevinirim buradaki herkes ayrı benim için çoluk çocuk yok insanlık var yardımlaşma var destek varSende sağol kardesım eksik olmadın hiç sana cıksın cok isterim