Allah razı olsunHiç sorun değil kime çıkarsa çıksın sevinirim buradaki herkes ayrı benim için çoluk çocuk yok insanlık var yardımlaşma var destek var
Allah razı olsunHiç sorun değil kime çıkarsa çıksın sevinirim buradaki herkes ayrı benim için çoluk çocuk yok insanlık var yardımlaşma var destek var
Gönlü bol kardeşin temmennim borcun varsa biran önce bitmesi sikinti yok amaç biraz şans biraz goygoy 😊Keşke herkese dağıtsak
Şu 50 kuruş borcunu ne zaman vericenHiç sorun değil kime çıkarsa çıksın sevinirim buradaki herkes ayrı benim için çoluk çocuk yok insanlık var yardımlaşma var destek var
Ben burda sürekli yardımlaşma olsun istiyorum sadece . Geçen gün param vardı 350 TL dağıttım mesela şimdide ben 0 imAllah razı olsun
50 TL yi verince veririmŞu 50 kuruş borcunu ne zaman vericen
Aha küfür etti hemen ban 😂50 TL yi verince veririm![]()
Ben o işi 1 kere yaptım 2 milyar geçti elime hepsini bastım 5 çekmiştim kapamıstım direk@xxensar61 huawei mate 10 lite wardı idda muhabbetine sattım onu gitti daqa 5 ayı war bitmesine insana o koyuyo olmayan telefona para ödemek
Seni şikayet ederim ha akıllı durAha küfür etti hemen ban 😂
Umarım dostum vallaGönlü bol kardeşin temmennim borcun varsa biran önce bitmesi sikinti yok amaç biraz şans biraz goygoy 😊
la.clilers macinda guzel.sayi cikiyor@xxensar61 huawei mate 10 lite wardı idda muhabbetine sattım onu gitti daqa 5 ayı war bitmesine insana o koyuyo olmayan telefona para ödemek
Hahaha pardon abiSeni şikayet ederim ha akıllı dur![]()
Aynen kardeşim benimde çok öyle zamanlarım oluyorBen burda sürekli yardımlaşma olsun istiyorum sadece . Geçen gün param vardı 350 TL dağıttım mesela şimdide ben 0 imama sorun değil pişman degilim
Aman aman yeter daha tamamla.clilers macinda guzel.sayi cikiyor
Ha şöyle şimdi yolla 50 TL miHahaha pardon abi
+ lazio34 😂Blacklion
Paco
Loosday
Fatalflox
Boldpilot
Evetmoruk
Brkbz28
Hayatgibi
Akdogan0006
Trakyali59