Sende iyisin kanka 😂😂kötüyüm galiba ben 🙄🙄
Sende iyisin kanka 😂😂kötüyüm galiba ben 🙄🙄
Kanka cok erkencisin yine😂Sende iyisin kanka 😂😂
Rica ederim sigarazsiz kaldim ama sorun yok sen işini hallet yeterli@Paplo1 @TheGodfather @lossday @Paco @lazio34 çok teşekkür ederim arkadaşlar çok iyisiniz akşam etkinlik açacağım orda görüşelim![]()
4 te yattim 7 de kalktım okula gidiyorumKanka cok erkencisin yine😂
Eyvallah kardeşim akşama sağlam maçın bakın şimdiden 1.50 oran cevriminden yatmayam kazancı ortak boluselimRica ederim sigarazsiz kaldim ama sorun yok sen işini hallet yeterli
Tamamdır 1.50 demi herturlu ayarlarız ben uyudum öğlen 1.2 gibi kalkarım daha şimdi uyucamEyvallah kardeşim akşama sağlam maçın bakın şimdiden 1.50 oran cevriminden yatmayam kazancı ortak boluselim
Kanka sendemi okuyon😃4 te yattim 7 de kalktım okula gidiyorum
Reis buldunmu parayiEyvallah kardeşim akşama sağlam maçın bakın şimdiden 1.50 oran cevriminden yatmayam kazancı ortak boluselim
Tamamdır kardeşim iyi uykularTamamdır 1.50 demi herturlu ayarlarız ben uyudum öğlen 1.2 gibi kalkarım daha şimdi uyucam
Evet üniversitesiKanka sendemi okuyon😃
Vayy kacinci sene 😊Evet üniversitesi
Ayarlamış arkadaşlar sağolsun 😊Reis buldunmu parayi
Yoksa kanka idda bolumumu😃Evet üniversitesi
Arik bi komurde bize ateslersin😂Ayarlamış arkadaşlar sağolsun 😊
3.sene 2 yıllık okulu kaç yılda okuyacaz bakalım 😂😂Vayy kacinci sene 😊
Ayarlicam 1.50 den katlarsak büyük rolling yapacamArik bi komurde bize ateslersin😂
Omrumuz bitti okul hayati bitmedi😃3.sene 2 yıllık okulu kaç yılda okuyacaz bakalım 😂😂
AynenOmrumuz bitti okul hayati bitmedi😃
Iyi bakalim kanka 1.50 yi aksam macinami oynucanAyarlicam 1.50 den katlarsak büyük rolling yapacam