Dün gelip birine bol şans dilemişti hatta ama mesajlara bakmiyormusBuraktan aldı 2 gündür ortada yok hesap incelemede dedi kesin o parada gelmiş kaybetmistir
Dün gelip birine bol şans dilemişti hatta ama mesajlara bakmiyormusBuraktan aldı 2 gündür ortada yok hesap incelemede dedi kesin o parada gelmiş kaybetmistir
Forumda para alışverişi yasak. Şimdi diyeceksiniz ki neden konuya onay verdiniz çanak tuttunuz. Yarın bir gün sizde böyle bi konu açsanız yine onaylanır. Tabiki çok samimi olduğunuz güvendiğiniz kişiler ile alışveriş yapacaksınız.inanın bende çok dalgaya geldim ama insan bazen kaybettiği 40-50 tl ile çok şey kazanıyor. Maalesef para insanı çok değiştiriyor. İnanıyorum gelse deseydi kardeşim öyleyken böyle oldu yakasına yapışmaz kimse ama bubsaatten sonra gelip açıklama yapsa sanki boş gibiBuraktan aldı 2 gündür ortada yok hesap incelemede dedi kesin o parada gelmiş kaybetmistir
3 dk önce aktif
Aynen haklisin para alışverişi sıkıntı ama benim 7 8 kişi var alıp verdiğim güven olduktan sonra veriliyor alınıyor.zsten miktarlar yüksek değil 20 50 falan ama dolandırılmak kötü şey 10 tl bile olsa koyar insana umarim başımıza gelmezForumda para alışverişi yasak. Şimdi diyeceksiniz ki neden konuya onay verdiniz çanak tuttunuz. Yarın bir gün sizde böyle bi konu açsanız yine onaylanır. Tabiki çok samimi olduğunuz güvendiğiniz kişiler ile alışveriş yapacaksınız.inanın bende çok dalgaya geldim ama insan bazen kaybettiği 40-50 tl ile çok şey kazanıyor. Maalesef para insanı çok değiştiriyor. İnanıyorum gelse deseydi kardeşim öyleyken böyle oldu yakasına yapışmaz kimse ama bubsaatten sonra gelip açıklama yapsa sanki boş gibi
Biri mesela deneme bonusu çevrimi yapiyor varsa atıyoruz 10 20 güvendiğimiz adamsa yarın bizim de basımıza gelir diyeForumda para alışverişi yasak. Şimdi diyeceksiniz ki neden konuya onay verdiniz çanak tuttunuz. Yarın bir gün sizde böyle bi konu açsanız yine onaylanır. Tabiki çok samimi olduğunuz güvendiğiniz kişiler ile alışveriş yapacaksınız.inanın bende çok dalgaya geldim ama insan bazen kaybettiği 40-50 tl ile çok şey kazanıyor. Maalesef para insanı çok değiştiriyor. İnanıyorum gelse deseydi kardeşim öyleyken böyle oldu yakasına yapışmaz kimse ama bubsaatten sonra gelip açıklama yapsa sanki boş gibi
İnsan bazı şeyleri yaşayarak tecrübe ediyor maalesefAynen haklisin para alışverişi sıkıntı ama benim 7 8 kişi var alıp verdiğim güven olduktan sonra veriliyor alınıyor.zsten miktarlar yüksek değil 20 50 falan ama dolandırılmak kötü şey 10 tl bile olsa koyar insana umarim başımıza gelmez
moderatörlüğün hayırlı olsun abiForumda para alışverişi yasak. Şimdi diyeceksiniz ki neden konuya onay verdiniz çanak tuttunuz. Yarın bir gün sizde böyle bi konu açsanız yine onaylanır. Tabiki çok samimi olduğunuz güvendiğiniz kişiler ile alışveriş yapacaksınız.inanın bende çok dalgaya geldim ama insan bazen kaybettiği 40-50 tl ile çok şey kazanıyor. Maalesef para insanı çok değiştiriyor. İnanıyorum gelse deseydi kardeşim öyleyken böyle oldu yakasına yapışmaz kimse ama bubsaatten sonra gelip açıklama yapsa sanki boş gibi
Ben daha dolandirilmadim bakalım ne zaman yasayacam😂İnsan bazı şeyleri yaşayarak tecrübe ediyor maalesef
Teşekkürler kardeşimmoderatörlüğün hayırlı olsun abi
Gel girelimbi bot pre yaptirmadilar 😄😃 yasu malp yapcaktik arkadaşla 😅😁😅
Ne anlatıyonuz la sizbi bot pre yaptirmadilar 😄😃 yasu malp yapcaktik arkadaşla 😅😁😅
oyundayim derse gitcemGel girelim
Pu nomisizoyundayim derse gitcem
Kizlar wc sinde numaram varneyle 😄
Ares mi bu10 da çekim verdim bekliyorum daha statü bile değişmemiş
vay gtler. 50 yi kurtarabildinmi reis10 da çekim verdim bekliyorum daha statü bile değişmemiş
BexAres mi bu