Yok oda güya altyapıyla ilgiliymis konusuyolarmısvay gtler. 50 yi kurtarabildinmi reis
Yok oda güya altyapıyla ilgiliymis konusuyolarmısvay gtler. 50 yi kurtarabildinmi reis
Çekim ne kadar
bunların sıkıntıları var belliYok oda güya altyapıyla ilgiliymis konusuyolarmıs
Çok ön yargılısınız kardeşim hesabımı kapattılarBuraktan aldı 2 gündür ortada yok hesap incelemede dedi kesin o parada gelmiş kaybetmistir
Kardesim ön yargılı olmanızın sebebi forumda fok dolandırıcı olması ve burak a geri dönüş yapmaman dünÇok ön yargılısınız kardeşim hesabımı kapattılar
Yoksa ben ilk gün hep seni savundum bakabilirsin ama sen dun gelip bir aciklama yapmayinca herkes benim gibi dusunduÇok ön yargılısınız kardeşim hesabımı kapattılar
Alamadım işte yatırdpımız pradanda oldukYoksa ben ilk gün hep seni savundum bakabilirsin ama sen dun gelip bir aciklama yapmayinca herkes benim gibi dusundu
Anladım kardesim sorun aciklama yapmaman para aldigin kişilere böyle böyle oldu dememen onlar mağdur olduAlamadım işte yatırdpımız pradanda olduk
Belli degilBuraktan aldı 2 gündür ortada yok hesap incelemede dedi kesin o parada gelmiş kaybetmistir
3 gun inceleme diyodunÇok ön yargılısınız kardeşim hesabımı kapattılar
Cevap vermedi mi hala sana3 gun inceleme diyodun
Yine mi kazandin bi dur 😂@xxensar61 ödeme için teşekkürler bol kazançlar
Ne ödemesi buÖdeme geldi beyler
Evet kanka napicam 1.50 buldun mu@xxensar61 ödeme için teşekkürler bol kazançlar
Verdi acil lazim ama bana bakalimCevap vermedi mi hala sana
Ne odemesi knk bizede soyle bklmÖdeme geldi beyler
Ya işte dünkü 50 tlNe odemesi knk bizede soyle bklm
Bonus için para eksikti ya sağolsun buradaki arkadaşlar dün geceki etkinliklerinde ki kazancı bana atmalarını istemişNe ödemesi bu