Şansın varsa hatta daha doğrusu kasa isterseNsıl kaazanacaz kanka
tm da şimdi bazen tek rakama 25 tl veya 10 basıyorum geliyor kasa ile alakası yokİşte bende bunu demek istiyorum kasa isterse kazanırsın
Senn Neye basarsan bas onların ekranında gozukuyor adam işini biliyor en cok adama hangisi kazandırıyorsa adam onu getirtiyortm da şimdi bazen tek rakama 25 tl veya 10 basıyorum geliyor kasa ile alakası yok
o biizmde aklımıza geliyorda ona kalırsa iddaa da sike varSenn Neye basarsan bas onların ekranında gozukuyor adam işini biliyor en cok adama hangisi kazandırıyorsa adam onu getirtiyor
Neler neler dönüyor herkez bilmiyor 100 kişiden 1 2 kişi kazanıyor duyuyoruz falan şansına degil yonetici zaten bunu istiyor
Ben cok oynuyordum rulet bir gün oynamıyayım deliriyordum hepsını ogrendım Neyın ne olduğunu ogrendımo biizmde aklımıza geliyorda ona kalırsa iddaa da sike var
aslında günlük 50 veya 70 yapma sansımız var durmasını bilirsenBiz çereziz onlar için
Vallahide yok kumarda garanti yokturraslında günlük 50 veya 70 yapma sansımız var durmasını bilirsen
o zmn hiç oynamayacan hacı hayatında garantisi yok yaşamayalımVallahide yok kumarda garanti yokturr
Oynama bencede ben ruleti bıraktım Nekadar zor olsada bıraktım sadece masa tenisi oynuyorumo zmn hiç oynamayacan hacı hayatında garantisi yok yaşamayalım![]()
ben klas poker e merak sardım aslında daOynama bencede ben ruleti bıraktım Nekadar zor olsada bıraktım sadece masa tenisi oynuyorum
inşlh gelirgelir mi acaba
Girme abiii 0 lıcan normal oyna casınoya girme slota hiç girme zatenben klas poker e merak sardım aslında da
bakalımEfs
inşlh gelir
iddaa da kaybediyorum ama yinede oynuyorumGirme abiii 0 lıcan normal oyna casınoya girme slota hiç girme zaten