Tebrikler abison dkk goLLLL beeeee
tşkkr son dkk da gol geldi aldımTebrikler abi
Helaal vallatşkkr son dkk da gol geldi aldım
Tebrikler kardeşim . Etkinlik olur mu acepson dkk goLLLL beeeee
2 gün önce 1100 verdım amaHelaal valla
sagol kardeş olurdu ama burada bir kaç dengesiz yüzünden düşünmüyorumTebrikler kardeşim . Etkinlik olur mu acep
Bu iş kadınların gün muhabbeti gibi ver ver arada toplu al iş gör 😊2 gün önce 1100 verdım ama![]()
Bu iş kadınların gün muhabbeti gibi ver ver arada toplu al iş gör 😊
Canın sagolsunda dostum sende bize yap istemediklerini almazsın zatensagol kardeş olurdu ama burada bir kaç dengesiz yüzünden düşünmüyorum
Boş yapma o dengesizleri etkinleğe katmazsın yine yaparsın yeter ki para dağıtmak iste.sagol kardeş olurdu ama burada bir kaç dengesiz yüzünden düşünmüyorum
Kesene bereket abibirikitriyorum bankada işte
![]()
bak dengesizler geliyor yineCanın sagolsunda dostum sende bize yap istemediklerini almazsın zaten
sen şimdi gelip boş yapma diyecen bnde etkinlik mi yapacam boşu kimlerin yaptı belliiBoş yapma o dengesizleri etkinleğe katmazsın yine yaparsın yeter ki para dağıtmak iste.
bu adam bugün başka hesaptan sövüp saymadı mı bugün kendi hesabının banı kalkıyor ? @lazio34
asıl hesabi bu 1 gunluk ban atildi suresi doldu kalktiBoş yapma o dengesizleri etkinleğe katmazsın yine yaparsın yeter ki para dağıtmak iste.
bu adam bugün başka hesaptan sövüp saymadı mı bugün kendi hesabının banı kalkıyor ? @lazio34
sagol kardeşim burada gereksiz insan cokKesene bereket abi
Ortalığı yaygaraya verme sende sorunun varsa yoksay de olur biterBoş yapma o dengesizleri etkinleğe katmazsın yine yaparsın yeter ki para dağıtmak iste.
Oglum ben sana bana para mı ver diyorumsen şimdi gelip boş yapma diyecen bnde etkinlik mi yapacam boşu kimlerin yaptı bellii
laf etmeye devammi edicen ?sagol kardeşim burada gereksiz insan cok