bana ban attırmak için ölüyor bunlar var yaa durduk yere kimye küfür eden yok hak etmeyinasıl hesabi bu 1 gunluk ban atildi suresi doldu kalkti
bana ban attırmak için ölüyor bunlar var yaa durduk yere kimye küfür eden yok hak etmeyinasıl hesabi bu 1 gunluk ban atildi suresi doldu kalkti
Sakin ol sende görmezden gelbak dengesizler geliyor yine
Abi yeri geliyor bizde gereksiz konumuna düşüyoruz belkide çaresizlik insana herşeyi yaptırıyor ben çok iyi anladım onun için yorum yapamıyorumsagol kardeşim burada gereksiz insan cok
oglumlu konusma adam ol boş beleş laf yapma msj yazma banaOglum ben sana bana para mı ver diyorum
Etkinliğini yap yapacaksan etkinliğine katılmak isteyen mi var etkinlik isteyen arkadaşlar var çok dağıtmak istiyorsan ver diyorum
Tebriklerson dkk goLLLL beeeee
ya bitmiyorlar bunlar kardeşSakin ol sende görmezden gel
2 dakika delikanlı ol 2 dakikaoglumlu konusma adam ol boş beleş laf yapma msj yazma bana
tşkrrrTebrikler
en 1 sanı ye ol delıkanlı2 dakika delikanlı ol 2 dakika
abi ben burada bazılarını çözdüm kendilerini patron sanıyor bizde verdik zmnnda karsılıksız ama verdıklerimiz bizi tanımıyorAbi yeri geliyor bizde gereksiz konumuna düşüyoruz belkide çaresizlik insana herşeyi yaptırıyor ben çok iyi anladım onun için yorum yapamıyorum
Vermediklerine yonel o zaman abiabi ben burada bazılarını çözdüm kendilerini patron sanıyor bizde verdik zmnnda karsılıksız ama verdıklerimiz bizi tanımıyor
Vermediklerine yonel o zaman abi![]()
Bol şanslar Tebriklerson dkk goLLLL beeeee
tşkkr hacıBol şanslar Tebrikler
Hadi hayırlısı abi tekrar tebrikler daim olsun kazancıncekım verdım bir gelsin
sagol kardeşim hep beraber kazanc olsunHadi hayırlısı abi tekrar tebrikler daim olsun kazancın
InsAllah ilerleyen günlerde abi kasa boş son günlerde nasip olursa ilerleyen günlerde insAllah yaparız birseylersagol kardeşim hep beraber kazanc olsun