lazio34
Guest
Artık karışamam iş büyüyor 😂Şimdi asıl soru 3. Çeyrek kasa atilirmi![]()
Artık karışamam iş büyüyor 😂Şimdi asıl soru 3. Çeyrek kasa atilirmi![]()
Min cekim300 kasa 90bence zorlama gende sen bılırısn
Daha bitmemis durArtık karışamam iş büyüyor 😂
Tebrikler bizde uğraşıyoruz 300e
Aga farklı forum gözüküyor sileceğim bilgin olsun
Çekim paylas yapmış ama siteden alıntı yapmamisAga farklı forum gözüküyor sileceğim bilgin olsun
50 TL bıraktım böyle birşey yaptımAga farklı forum gözüküyor sileceğim bilgin olsun
cekjım 300 ıse oyna gıtsın ııcnde ne gelıyorsa yapacak bışey yok hayırlııs gelırse cekersın hemenMin cekim300 kasa 90
Maç yok gelmezse yatar uyurum kalktığımda oynarimcekjım 300 ıse oyna gıtsın ııcnde ne gelıyorsa yapacak bışey yok hayırlııs gelırse cekersın hemen
Veresiye defteri mi bu 😃50 TL bıraktım böyle birşey yaptım![]()
Ağa maç kalmadi tras maçlara bastık tutmazsa yatcam öğlen kalkar oynarım kalsin 50Veresiye defteri mi bu 😃
sermaye kalsın ne olur ne olmazAğa maç kalmadi tras maçlara bastık tutmazsa yatcam öğlen kalkar oynarım kalsin 50![]()
En güzeli. Boşuna oynayacam diye hiç etmeAğa maç kalmadi tras maçlara bastık tutmazsa yatcam öğlen kalkar oynarım kalsin 50![]()
Zarar yok 20 attık keyif yapiyosEn güzeli. Boşuna oynayacam diye hiç etme
Tebrikler güzel tutturmuşsunRisk kazanmanın yarısı demek bazen bu sefer aldım o riski![]()
Tebrikler kardeşimRisk kazanmanın yarısı demek bazen bu sefer aldım o riski![]()
TebriklerRisk kazanmanın yarısı demek bazen bu sefer aldım o riski![]()
tebrikler daim olsunRisk kazanmanın yarısı demek bazen bu sefer aldım o riski![]()
Halo beni unuttun.tebrikler daim olsun