Kaldı 75 çok iyi 2 perEvet 169.5
Gelir wonnnn ilk ben derim hadi tebriklerEvet 169.5
1 gol mu lazım1.5 üst girdim iy @Hmdbjk
Bwlli olmaz efes tofas macindada 97 cikmisti ikinci yari 60 ciktiGelir wonnnn ilk ben derim hadi tebrikler
evet1 gol mu lazım
Bunlar atar wonnn kardesim 170 i gecerlerBwlli olmaz efes tofas macindada 97 cikmisti ikinci yari 60 cikti
Kardes ben senin yazdigin hic birşeye cevap vermiyorum sen niye herseye salca olmayi seviyon sende genetik bi hastalık mi var senlik durum yoktu geldin sazan gibi atladin sanane biladerKüfür et demedik insanca cevap ver
Şimdi de sen atlatinKardes ben senin yazdigin hic birşeye cevap vermiyorum sen niye herseye salca olmayi seviyon sende genetik bi hastalık mi var senlik durum yoktu geldin sazan gibi atladin sanane bilader
Hasbinallah salak misin çocuk ben kime ne dedim ziyaya yazdım senlik bi durum mu vardi senin adin mi gecti biz adamla konuşurken kari gibi atladinŞimdi de sen atlatin
Bak ağzını s.. başlatmaHasbinallah salak misin çocuk ben kime ne dedim ziyaya yazdım senlik bi durum mu vardi senin adin mi gecti biz adamla konuşurken kari gibi atladin
Klavye kaşari seni dedikocu karilar gibisin herseye atlamayi seviyon senlik ne vardi Orosbu kari gibi atladin hemen bak beni burda muhabbet ettiklerinle karistirma git bana alinti yapma harbi agzimi bozdurma benimBak ağzını s.. başlatma
Neyse büyümesin konuKlavye kaşari seni dedikocu karilar gibisin herseye atlamayi seviyon senlik ne vardi Orosbu kari gibi atladin hemen bak beni burda muhabbet ettiklerinle karistirma git bana alinti yapma harbi agzimi bozdurma benim
Kufur etme sende defol konumdanKlavye kaşari seni dedikocu karilar gibisin herseye atlamayi seviyon senlik ne vardi Orosbu kari gibi atladin hemen bak beni burda muhabbet ettiklerinle karistirma git bana alinti yapma harbi agzimi bozdurma benim
İyi dedin@atmaziya sg konumdan
Sallamada olsa insanım senin gibi lale değilim hadi gel 20 atayım sana bide o yancınaSallama insan oldugundan nickin tam uymus