PuhahahahahBak simdi yine kavga edecekler sonra barisacaklar oran 1.10 😂 @lazio34
PuhahahahahBak simdi yine kavga edecekler sonra barisacaklar oran 1.10 😂 @lazio34
Neyin sinerjisi aq mac bitti adamlar evinde caý iciyor 😁Yav sinerji yapıyoruz burda gönlünden koparsa atarsinsende bizi sevindir ufakta olsa.
![]()
Ben özelden yazmadım da sadece burda dün burda ol demiştin burdayım deyip tebrik ettimKardes b.knu cikarma rica ediyorum 10 kisi yazdi ozelden @atmaziya kadar karakter noksanligim yok yayinlamayacagm ama rica ediyorum yazmayin sevindim paylaamak istedm
Puhahahaha atsaydin yapardik hele gönlünden 3 5 birsey atarsin bizde birseyler yapariz.Neyin sinerjisi aq mac bitti adamlar evinde caý iciyor 😁
Tamam Su khimki macini üst yap 170 den tammadirBen özelden yazmadım da sadece burda dün burda ol demiştin burdayım deyip tebrik ettim
Oooo kömür geliyor kankim atacak şimdi. Bildirim geliiyor.Bu arada port bet cekim suresi 6 dk![]()
Hanii beneeeee.Tamam Su khimki macini üst yap 170 den tammadir![]()
Unutsun da sıkıntı değil hep gelsin kuponlarTamam Su khimki macini üst yap 170 den tammadir![]()
hemen çekimi yap gel betyap bilet etkinliğine bilet satalım sana
Tebrikler
Modum betyap la ben kavgaliyimhemen çekimi yap gel betyap bilet etkinliğine bilet satalım sana![]()
![]()
İYi ya işte barış için ilk adımı atmış olursunuz 🥳😚Modum betyap la ben kavgaliyimyatirin yapmiyorum oraya
![]()
Modum sana 20 ataym 20 ye 20 al bir rokl yap herkes nasiplensin olursatebrikler
10 dakka var başlıcak o arada şarj dolsun bariUnutsun da sıkıntı değil hep gelsin kuponlar
Senden anca çizgi film karakteri olur. Karakterin olsa tanımadığın adamdan para istemezdin. Hadi git şimdi o aylardır çekemediğin deneme bonusunu çek tabi öyle bişey varsaKardes b.knu cikarma rica ediyorum 10 kisi yazdi ozelden @atmaziya kadar karakter noksanligim yok yayinlamayacagm ama rica ediyorum yazmayin sevindim paylaamak istedm
1 50😀😀😀Bak simdi yine kavga edecekler sonra barisacaklar oran 1.10 😂 @lazio34