HahahahahSenden anca çizgi film karakteri olur. Karakterin olsa tanımadığın adamdan para istemezdin. Hadi git şimdi o aylardır çekemediğin deneme bonusunu çek tabi öyle bişey varsa
HahahahahSenden anca çizgi film karakteri olur. Karakterin olsa tanımadığın adamdan para istemezdin. Hadi git şimdi o aylardır çekemediğin deneme bonusunu çek tabi öyle bişey varsa
Sen bak kardeşim çok bilmişlik yapiyonSenden anca çizgi film karakteri olur. Karakterin olsa tanımadığın adamdan para istemezdin. Hadi git şimdi o aylardır çekemediğin deneme bonusunu çek tabi öyle bişey varsa
Kardeşim sende muhatap olma tahrik ediyor seniHahahahah![]()
Lale isteSen bak kardeşim çok bilmişlik yapiyon
Valla ben tahrik olmamda o tatmin olurKardeşim sende muhatap olma tahrik ediyor seni
Milletle niye ugrasiyon çekim olunca hemen istemeyin o adaminda kendine göre hesabı varSenden anca çizgi film karakteri olur. Karakterin olsa tanımadığın adamdan para istemezdin. Hadi git şimdi o aylardır çekemediğin deneme bonusunu çek tabi öyle bişey varsa
hallederiz hemenModum betyap la ben kavgaliyimyatirin yapmiyorum oraya
![]()
Boşver kardesimLale iste
Sakin ol kankiMilletle niye ugrasiyon çekim olunca hemen istemeyin o adaminda kendine göre hesabı var
Sana bişey demedim ismim geçti cevap verdim.Sen bak kardeşim çok bilmişlik yapiyon
Frebetler eklenmiş kardesimkendin bilirsin aga
Ilk acikdiginda 2 kere cekim yaptim oda ufak 100 200 felan sonra 3.yatirimi yaptim bana diyorki bonus avciligi yapirosunz risk birimi bonuslarnizi kapatabilirhallederiz hemen
Knk orta yol bulasam yoksa saygı değer modlar birinden hariç dinlemeden ban atıyorlar 😀😀Sakin ol kanki
Gerçekten aslan 50 metremiydi amcaaSenden anca çizgi film karakteri olur. Karakterin olsa tanımadığın adamdan para istemezdin. Hadi git şimdi o aylardır çekemediğin deneme bonusunu çek tabi öyle bişey varsa
Sen neden bahsediyorsun kafan mı güzel bana ne onun çekiminden parasından.Milletle niye ugrasiyon çekim olunca hemen istemeyin o adaminda kendine göre hesabı var
bol şans aga kazanınFrebetler eklenmiş kardesim
Aslan kadar aslanGerçekten aslan 50 metremiydi amcaa
Böyle moda can kurbay😀bol şans aga kazanın
HhhhSen neden bahsediyorsun kafan mı güzel bana ne onun çekiminden parasından.