Benim ufak bir yatırımım vardi😂kendi ismimi vermedim son işlem freebet diye 😁
Tebrikler güle güle harca
bets10dan 50 çektim 😀😀 prizma attim 0 liyorum seriiBenim ufak bir yatırımım vardi😂
Bana diyen geçen yaptın neydi boş yapmaValla şuan sazan görevini sen görüyon birader bi bak bakalım konuya kim atlamış
Valla betasussa 6 k yatirimim var.son işlem freebet @Betasus destegimiz eklemezdi bence kural kuraldır 🙂 hiç yormak istemedim
1 üst o macbets10dan 50 çektim 😀😀 prizma attim 0 liyorum serii
reading maçi iy 0.5 alt
s bol sans kardeşimEklenmis
tebrikler
Gol mü lazım bro 😅1 üst o mac
Lazım iki golGol mü lazım bro 😅
sen gol totemi yapGol mü lazım bro 😅
Hadi iyi şak şakcılık yaptın sana 20 atar hak ettin gerçekten. Siz evde su yerine bonzaimi alıyonuz kafanız mı güzel ne dediğinizi bilmeden yazmak için yazıyorsun. Sana laf atmadım geldin yeni gelinin mala atladığı gibi konuya daldın. Adam ismimi zikretti cevap verdim sana ne senden izin mi alacamBana diyen geçen yaptın neydi boş yapma
Bende enteden 200 cekip 120 odeme yaptim kalani martada kaybettim😂bets10dan 50 çektim 😀😀 prizma attim 0 liyorum serii
reading maçi iy 0.5 alt
Hahahasen gol totemi yap
HemenLazım iki gol
Uza mal istiyorsa ben sana bulurum sen beni neyse bozdurma ufaktan uzaHadi iyi şak şakcılık yaptın sana 20 atar hak ettin gerçekten. Siz evde su yerine bonzaimi alıyonuz kafanız mı güzel ne dediğinizi bilmeden yazmak için yazıyorsun. Sana laf atmadım geldin yeni gelinin mala atladığı gibi konuya daldın. Adam ismimi zikretti cevap verdim sana ne senden izin mi alacam
Tebriklerbets10 1sn de ödeme 🙄🙄
Zor