Kimseden ben para istememİşine geleni görüyon zaten neyse hadi işin gücün rast gitsin
Kimseden ben para istememİşine geleni görüyon zaten neyse hadi işin gücün rast gitsin
göster diyorumya 🙂İşine geleni görüyon zaten neyse hadi işin gücün rast gitsin
TM modum uzatma ya hata bende insanlarla konuşmamam gerekeni yapiyom ben para istiyom yagöster diyorumya 🙂
Ziya kardes bu kumarbaz harbi gıcık bi tip ben o damacanali modu seviyomİşine geleni görüyon zaten neyse hadi işin gücün rast gitsin
şu maçi alt getirelim kıralım şu şansıTM modum uzatma ya hata bende insanlarla konuşmamam gerekeni yapiyom ben para istiyom ya
🙁Ziya kardes bu kumarbaz harbi gıcık bi tip ben o damacanali modu seviyom
Evet benim kupon gidecek o zaman 😀😀şu maçi alt getirelim kıralım şu şansı
Hay ağzına sağlık beni geçen bişey yoktu 1 gün banladı bu ama şimdi görmemişmiş pehhhZiya kardes bu kumarbaz harbi gıcık bi tip ben o damacanali modu seviyom
İlk yarı mi oynadın senEvet benim kupon gidecek o zaman 😀😀
küfür ettin ? 🙂Hay ağzına sağlık beni geçen bişey yoktu 1 gün banladı bu ama şimdi görmemişmiş pehhh
Evetİlk yarı mi oynadın sen
Bol şanslar Tebrikler
Kaç bastinküfür ettin ? 🙂
Maçaküfür ettin ? 🙂
Hadi birader maçına bak küfür edersem yine banlarsın ben gördüm göreceğimiküfür ettin ? 🙂
46.25 freebet bastim
üye her zaman haklıdır 😐Hadi birader maçına bak küfür edersem yine banlarsın ben gördüm göreceğimi
Tm gelirse beraberiz bak senin için kuponu feda ediyom😀😀😀46.25 freebet bastim
Tavır mi aliyon bizide banliyö ama biz tavır almiyozHadi birader maçına bak küfür edersem yine banlarsın ben gördüm göreceğimi
Hangi maça ne oynadınüye her zaman haklıdır 😐
iyi geceler