Olum kafanmi guzel bunlar dallamanin önde gideni yalakalik yapicak baska forum bulamadinmiArkadaşlar cidden bu foruma katkimi görüceksiniz
Olum kafanmi guzel bunlar dallamanin önde gideni yalakalik yapicak baska forum bulamadinmiArkadaşlar cidden bu foruma katkimi görüceksiniz
Kardeş küfür etme ya allah icinMk malı ne katkısı sinirlendirme bni insanlardan para çalıp katkı diyor ya![]()
sen kimsin ?Olum kafanmi guzel bunlar dallamanin önde gideni yalakalik yapicak baska forum bulamadinmi
Sen kimsin önce onu söyleOlum kafanmi guzel bunlar dallamanin önde gideni yalakalik yapicak baska forum bulamadinmi
Sg a1 cocugi seni sg bohushoodaOlum kafanmi guzel bunlar dallamanin önde gideni yalakalik yapicak baska forum bulamadinmi
Ahahahja 😂😂😂Olum kafanmi guzel bunlar dallamanin önde gideni yalakalik yapicak baska forum bulamadinmi
Yine anana kufur etme 😂Sg a1 cocugi seni sg bohushooda
Neden zoruna mı gidiyorKardeş küfür etme ya allah icin
😃😃😃😆😆😆Sg a1 cocugi seni sg bohushooda
Cildiriyorukmmmmm😃😃😃😆😆😆
Sen etsem ben etsem forumun kalitesi düşerNeden zoruna mı gidiyor
yokSiz bonushoodla ortakmisiniz forum.ismi soyluyorum kusura bakmayin yani despara orayla bi hasir nesirligi var sanirim
Kanka o degil de demin niye veysinin anasina sovdun😂Siz bonushoodla ortakmisiniz forum.ismi soyluyorum kusura bakmayin yani despara orayla bi hasir nesirligi var sanirim
Kurcalama veysi dolandırma kimseyi yeter 😂Siz bonushoodla ortakmisiniz forum.ismi soyluyorum kusura bakmayin yani despara orayla bi hasir nesirligi var sanirim
Sen etsem ben etsem forumun kalitesi düşer
Tamam teşekkürler
Dolanrici kaliteden bahsediyor forumda 😂Kurcalama veysi dolandırma kimseyi yeter 😂
Soruma cevap verTamam teşekkürler
Kardeş senin burda bi yetkin varsa banla beni üyesin adminler burda durmama tamam dedi sen ediyosun ben etsem karsikik versem nolcak