Ben normal nick acsam uzun vade büro sponsorluğu. Etkinlikleri rollingler felan daha cok kazancam 20 30tl icin bazen 100 150 oluyo 1 hesap banlatiyoz
Kafayi yicem😂😂😂Aga kuran çarpsın gözümden yaş geldi dur
Sempatik dolandırıcı 😂Böyle anlaşsak valla sizde mutlu olcaniz bende
Uslu dur banlamayalımAnlasmayi kabul ediyomsuunuz
Teşekkür ederimSempatik dolandırıcı 😂
@lossday15tlsini aticam şuan bende 0im yarin veya baska gun atarik
Bak allah carpsin bonushood beni zorluyo dolandiriciligaUslu dur banlamayalım
Bir de 100 u bana atin diyordu gecen gun olum sen anca kerizleri kandirirsin😂😂😂15tlsini aticam şuan bende 0im yarin veya baska gun atarik
😂😃😃😂😂😃😂Bak allah carpsin bonushood beni zorluyo dolandiriciliga
Kanka bak ekmek kuran çarpsın atsaniz geri atcatim onuBir de 100 u bana atin diyordu gecen gun olum sen anca kerizleri kandirirsin😂😂😂
Olum senin isminden adresine kadar buldururlar akilli ol basina is alirsin anan baban ogrenir😂😂Bak allah carpsin bonushood beni zorluyo dolandiriciliga
Tmm dolandırma kimseyi ban yokBak diyorum uslu durcam felan ben bi ara rollde yapioum parada dağıttım baktim attim para bana veysi para gönderi dolandriici diyolar
15 i niyr alip kactin o zaman😂Kanka bak ekmek kuran çarpsın atsaniz geri atcatim onu
Kanka sen ne diyon allah aşkına benim reelde ismim veysi felan degilOlum senin isminden adresine kadar buldururlar akilli ol basina is alirsin anan baban ogrenir😂😂
Olum bulurlar seni polis tanidgi olan ayagini denk al 😂Kanka sen ne diyon allah aşkına benim reelde ismim veysi felan degil